Tabiki denedim , doğru terimleri yazamadığım için .. Birde pp'yi nasıl değiştireceğiz biliyormusunknk google da arastırmayı denedınmı hic
Dostum ilgin için çok teşekkür ederim lakin şöyle birşeyler var , ilk olarak c# değil c kodu , ikincisi ise c kodu python'dan evrilme . Bot programım için evrim geçirtiyorum kendisine . Olmadı exe haline getirdikten sonra icon ekleyeceğimbuyur knk @raifpy
mantıklı knk bence exe yaptıktan sonra eklemen daha iyiDostum ilgin için çok teşekkür ederim lakin şöyle birşeyler var , ilk olarak c# değil c kodu , ikincisi ise c kodu python'dan evrilme . Bot programım için evrim geçirtiyorum kendisine . Olmadı exe haline getirdikten sonra icon ekleyeceğim
Zaten 2-3 gün içinde üye olduğum tüm forumlarda yayacağım , şöyle özetleyeyim yaklaşık 2 aydır bcvc , linktl , trlink ,adfly link kısaltma sitelerinin tıklama botu üzerinde çalışıyordum , Son sürüm olarak v5 çıkacak ve Python dili ile yazdığım için hem biraz ağır , hemde kodları çalınmaya müsaitdi . Bu şekilde ikiside pozitif yönde değişecekKanka bunu napıcaksın sen merakımdan soruyorum yanlış anlama
anladım kanka kolay gelsin sanaZaten 2-3 gün içinde üye olduğum tüm forumlarda yayacağım , şöyle özetleyeyim yaklaşık 2 aydır bcvc , linktl , trlink ,adfly link kısaltma sitelerinin tıklama botu üzerinde çalışıyordum , Son sürüm olarak v5 çıkacak ve Python dili ile yazdığım için hem biraz ağır , hemde kodları çalınmaya müsaitdi . Bu şekilde ikiside pozitif yönde değişecek
arkadasa katılıyorum yabancı forumlarıda daha saglıklı yardımlar alabılırsınknk bence buraya yazma azcık ınglızce bılıyosan gıdıp arastırmanı onerırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?