Tabiki denedim , doğru terimleri yazamadığım için .. Birde pp'yi nasıl değiştireceğiz biliyormusunknk google da arastırmayı denedınmı hic
Dostum ilgin için çok teşekkür ederim lakin şöyle birşeyler var , ilk olarak c# değil c kodu , ikincisi ise c kodu python'dan evrilme . Bot programım için evrim geçirtiyorum kendisine . Olmadı exe haline getirdikten sonra icon ekleyeceğimbuyur knk @raifpy
mantıklı knk bence exe yaptıktan sonra eklemen daha iyiDostum ilgin için çok teşekkür ederim lakin şöyle birşeyler var , ilk olarak c# değil c kodu , ikincisi ise c kodu python'dan evrilme . Bot programım için evrim geçirtiyorum kendisine . Olmadı exe haline getirdikten sonra icon ekleyeceğim
Zaten 2-3 gün içinde üye olduğum tüm forumlarda yayacağım , şöyle özetleyeyim yaklaşık 2 aydır bcvc , linktl , trlink ,adfly link kısaltma sitelerinin tıklama botu üzerinde çalışıyordum , Son sürüm olarak v5 çıkacak ve Python dili ile yazdığım için hem biraz ağır , hemde kodları çalınmaya müsaitdi . Bu şekilde ikiside pozitif yönde değişecekKanka bunu napıcaksın sen merakımdan soruyorum yanlış anlama
anladım kanka kolay gelsin sanaZaten 2-3 gün içinde üye olduğum tüm forumlarda yayacağım , şöyle özetleyeyim yaklaşık 2 aydır bcvc , linktl , trlink ,adfly link kısaltma sitelerinin tıklama botu üzerinde çalışıyordum , Son sürüm olarak v5 çıkacak ve Python dili ile yazdığım için hem biraz ağır , hemde kodları çalınmaya müsaitdi . Bu şekilde ikiside pozitif yönde değişecek
arkadasa katılıyorum yabancı forumlarıda daha saglıklı yardımlar alabılırsınknk bence buraya yazma azcık ınglızce bılıyosan gıdıp arastırmanı onerırım