İderelik Kamere/Kulaklık önerileriniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siyah beyazdan daha güzel
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle selamın aleyküm;
Ucuz yollu beni bir kaç ay ideare edebilecek, kulaklık ve kamera önerilerinizi bekliyorum.
100-150 TL bandında söylediğim gibi "idearelik" ürün önerilerinizi bekliyorum.

Sayıglar. İyi Forumlar.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bütçem var diyorsan nikon d90 kulaklık jbl tune t500t

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
logitech g pro x (gaming)
sony wh-1000xm4 (music, etc)

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kamera buyur

Ön Bilgi: Maalesef verdiğin bütçede güvenle önerebileceğim fazla ürün bulunmamakta. İstediğin özellikleri karşılayabilecek bütçene en uygun ürünleri sıralıyorum.
Senin için en iyi ürünler:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Neden bu ürün?
2 MP kamerası ve 720p video çekim özelliği ile fiyat performans olarak son derece uygun bir kameradır.

Neden bu ürün?
Dahili dijital gürültü azaltma mikrofonu ile sesleri daha net verir, 360 derece dönen kamerası ile çok açılı ayar olanağı sağlar.

Eğer ayırdığın bütçeyi arttırabilirsen aşağıdaki ürünleri öneririm

Neden bu ürün?
4.8 MP kamerası ve 1080p çözüürlüğü ile video görüşmelerin ve eğitim amaçlı kullanımların için yeterli kalitede bir kamera.

Neden bu ürün?
Yüksek çözünürlüklü kamerası karşı tarafın ve kullanıcının görüntüsünü canlı ve parlak renkler ile yansıtır. Kaliteli mikrofonu ise sesin zamanlamasında ve kalitesinde bozulma yaşamadan karşı tarafa aktarıp sesi almanızı sağlar.

kulaklık buyur

Ön Bilgi: Oyun kulaklıklarını önerirken ürünün gecikme yaşatıp yaşatmayacağını öncelikli olarak inceledim. Sonrasında ise ses kalitesi, malzeme kalitesi gibi özellikleri kontrol ederek senin için ürünler buldum. Piyasada daha uygun fiyata ürünler görebilirsin ancak bu uygun fiyatlı ürünler uzun süreli kullanımlarda sıkıntı yaratabilirler.
Senin için en iyi ürünler:

Neden bu ürün?
Gürültü önleyici ve ayarlanabilir mikrofonu ile sesini daha net iletmeni sağlayabilmesinin yanında deri kaplı kulaklık pedleri ile de daha rahat hissetmene yardımcı oluyor.

Neden bu ürün?
Kulak içi yapısıyla kulağa tam oturuyor ve gürültü engelleme özelliği olmasa da izolasyonu sağlıyor. Diğer birçok kablolu kulak içi kulaklığa göre oldukça iyi ses kalitesine sahip.

Neden bu ürün?
Stereo ses yapısı sayesinde sesleri daha net bir şekilde algılayabilirsin. Ayrıca çıkarılabilir mikrofonu, kolay kolay hasar görmeyen örgü kablosuyla da kullanırken oldukça avantaj sağlıyor.

Eğer ayırdığın bütçeyi arttırabilirsen aşağıdaki ürünleri öneririm

Neden bu ürün?
Ergonomik yapısı sayesinde kafana tam oturan bu kulaklık, aynı zamanda RGB aydınlatmaya ve mikrofona sahip.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
letgo pazarına bakabilirsin gamepower kulaklıkları önerebilirim ucuz ve kaliteli kamera hakkında bilgim yok

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
kulaklık
Gamepower Magnus V2 Siyah 3.5mm Rgb Oyuncu Kulaklık
alabilirsin 150tl ye var

Zum Zum
Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
jbl in o fiyat bandında çok güzel kulak içi kulaklıkları var

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
rampagenin güzel kulaklıkları var ama düşük bütçeyle inanılmaz bi kulaklık alamazsın zaten aga

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...