Arkadaşlar öncelikle selamın aleyküm; Ucuz yollu beni bir kaç ay ideare edebilecek, kulaklık ve kamera önerilerinizi bekliyorum.
100-150 TL bandında söylediğim gibi "idearelik" ürün önerilerinizi bekliyorum.
Ön Bilgi: Maalesef verdiğin bütçede güvenle önerebileceğim fazla ürün bulunmamakta. İstediğin özellikleri karşılayabilecek bütçene en uygun ürünleri sıralıyorum.
Neden bu ürün?
Yüksek çözünürlüklü kamerası karşı tarafın ve kullanıcının görüntüsünü canlı ve parlak renkler ile yansıtır. Kaliteli mikrofonu ise sesin zamanlamasında ve kalitesinde bozulma yaşamadan karşı tarafa aktarıp sesi almanızı sağlar.
kulaklık buyur
Ön Bilgi: Oyun kulaklıklarını önerirken ürünün gecikme yaşatıp yaşatmayacağını öncelikli olarak inceledim. Sonrasında ise ses kalitesi, malzeme kalitesi gibi özellikleri kontrol ederek senin için ürünler buldum. Piyasada daha uygun fiyata ürünler görebilirsin ancak bu uygun fiyatlı ürünler uzun süreli kullanımlarda sıkıntı yaratabilirler.
Neden bu ürün?
Gürültü önleyici ve ayarlanabilir mikrofonu ile sesini daha net iletmeni sağlayabilmesinin yanında deri kaplı kulaklık pedleri ile de daha rahat hissetmene yardımcı oluyor.
Neden bu ürün?
Kulak içi yapısıyla kulağa tam oturuyor ve gürültü engelleme özelliği olmasa da izolasyonu sağlıyor. Diğer birçok kablolu kulak içi kulaklığa göre oldukça iyi ses kalitesine sahip.
Neden bu ürün?
Stereo ses yapısı sayesinde sesleri daha net bir şekilde algılayabilirsin. Ayrıca çıkarılabilir mikrofonu, kolay kolay hasar görmeyen örgü kablosuyla da kullanırken oldukça avantaj sağlıyor.
Eğer ayırdığın bütçeyi arttırabilirsen aşağıdaki ürünleri öneririm