Idle Mafia oyununda hile nasıl yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar Idle Mafia diye mobil oyun var ve bu oyunda GameGuardian ile hile yapılıyor Zulu'da eşya çoğaltma hilesi ama algoritmasını anlamıyorum. Bilen birileri var mı? Bilen birisine sordum. Bana söyleme. Sadece gg doğru ve C dedi. C'nin ne anlama geldiğini bilmiyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Live to die 💎axii
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
o tür oyunlar için game guardian sitesinde script paylaşıyorlar eğer sitesine bakarsan zaten bulabilirsin eğer bulamazsan demek ki hile olmuyor

Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
o tür oyunlar için game guardian sitesinde script paylaşıyorlar eğer sitesine bakarsan zaten bulabilirsin eğer bulamazsan demek ki hile olmuyor
game guardianın kendi sitesindekiler güncel değil bunları güncel olarak paylaşan bildiğiniz bir yer varmı hocam

Live to die 💎axii
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
game guardianın kendi sitesindekiler güncel değil bunları güncel olarak paylaşan bildiğiniz bir yer varmı hocam
Bildiğim kadarıyla yok en fazla varsa youtube üzerinde vardır ama oradakilerin de çalışma oranı %10 falan çünkü hileyi indirmek için verdikleri linklere reklam koyuyorlar para kazanmak için pek umursamıyorlar yani hileyi dediğim gibi eğer sitesinde de yoksa başka yerde yoktur

Üye
2 HİZMET YILI
oyunda bir açık var zulada eşya çoğaltma para elmas şifreli ama zuladaki eşyaları çoğaltabiliyorlar ama nasıl algoritması ne bilmiyorum ve gg olduğu kesin c ile ilgili birşey varmış ggde onunla yapıyorlarmış aslında ggye hakim olan birisi olsa yapabilir

Üye
1 HİZMET YILI
toprak hocanın sitesine bak reis veya adamın yorumlarına yazabilirsin o yapar yüksek ihtimalle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...