Who you gonna call
Emektar Üye
Hepinize merhaba dostlarım. Başlıktan da görüldüğü üzere bugünkü hilemiz Idle Miner Tycoon oyunu için. Kolibri Games şirketinin yapımını üstlendiği bir simulasyon oyunudur. Oyun 3,091,351 kere indirilmiş, 4.6 puanı olan çok beğenilen bir simulasyon oyunudur. Bu oyundaki amacımız sahip olduğumuz madenci karekterlerimiz ile yerin altına inip, altın bulup çıkarmak ve çıkardığımız altınlar ile tesisimizi geliştirmemiz oyunun amacıdır. Idle Miner Tycoon oyununda para tam bir baş belasıydı ancak bizim size vereceğimiz hile ile bu sorun ortadan kalkacak bu sayede para hilemiz ile istediğiniz kadar madeninizi geliştirebileceksiniz. Para sıkıntısı çekmeyeceksiniz.
Para Hileli
Tüm android işletim sistemlerinde sorunsuz olarak çalışmaktadır.
Arkadaşlar kullanımı çok basit. Verdiğim linkten indirmiş olduğunuz ".apk" formatındaki dosyayı telefonunuza kurun ve oyuna giriş yapın. Başka bir şey yapmanıza gerek yok.
#UYARI 1-) Antivirüs programı kullanıyorsanız devre dışı bırakın aksi taktirde telefonunuz hileyi tehdit olarak algılayacaktır.
#UYARI 2-) Başınıza bir şey gelirse bunun sorumlusu hileyi indirip kullanandır. Memoryhackers.org değil.
#UYARI 3-) Virüs, rat trojen , keylogger vb. bir şey yoktur.
1-) Bazı android cihazlarda "Dosya Açılamıyor" hatası alınabilir cihazınızda bulunan dosya yöneticisini kullanarak indirilenler veya download klasörüne girip açın, sorunsuz kurulacaktır.
2-) Bazen "Bilinmeyen bir hata nedeniyle xxx-memoryhackers.org.apk dosyası indirilemedi." hatası alıyorsanız indirme sayfasını (dosya.tc) yenileyip tekrar deneyin, 1-2 defa denedikten sonra indirme başlar.
Arkadaşlar hilemizin özellikleri yukarıda gördüğünüz gibidir. Anlatımı ve özelliklerini inceledikten sonra hileyi rahatça çalıştırabilirsiniz. İndirme linki ve virüstotale geçmeden önce şunu belirtmek istiyorum. Kullanacağınız hilede başınıza gelebilecek bütün problem, cezalandırma, hata vb. şeylerin sorumluluğu tamamen hileyi indiren kullanıcıya aittir. Herhangi bir sorumluluğu memoryhackers.org ailesi olarak kabul etmemekteyiz.
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda Darkcoment (Rat) asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullancak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar.