IdleMaster | Steam Kart Düşürmek İçin Detaylı Rehber

Steam Inventory Helper eklentisi için detaylı bir rehber gelsin.

• Kullanılan toplam oy
    13
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
poneglyph
Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
4 HİZMET YILI
Bu konumda sizlere Steam platformu üzerinde nasıl kart düşürüleceği ve bu kartların nasıl alım satımının kolayca yapılacağını anlatacağım.

NOT: Bu konuda anlatacaklarım ve alım satım yapacağınız oyun önerilerim tamamen kendi kişisel görüşümdür. Gerçekleştirilen kart düşürme ve alım satımlardan sonra kârlı duruma düşebilir veya zarar edebilirsiniz. Lütfen bu dediklerimi göz önünde bulundurarak konuya devam ediniz aksi takdirde oluşacak durumlardan sorumlu değilim. Steam tarafından bir yasaklama olacağını düşünmüyorum ama hesabını riske atmak istemeyen kişiler yine de bu metodu kullanmayabilir dediğim gibi metod uygulandıktan sonra sorumluluk tamamen size ait.

1. Kart Tipleri
Belirtmek isterim ki oyunların kartlarının fiyatları tamamen farklıdır. Düşürdüğümüz kartlar pahalı olabileceği gibi fiyatı düşük de olabilir.
NOT: Parlak kartlar fiyatı gerçekten yüksek olan kartlardır, nadir düşerler. Düştüğü zamanlarda gerçekten çok güzel kâr ettirirler örneğin geçen haftalarda 2 TL civarı bir oyundan düşürdüğüm bir kartın fiyatı:

P1RdyRs.png

Parlak kartların dışında da gerçekten pahalı olan kartlar var şuan envanterimde böyle bir kart bulunmadığından sizler için bulamadım :peepoCry:. Bu işlere başladığınızda çok farklı fiyatlara çok farklı kartlar göreceksiniz.

2. IdleMaster'in İndirilmesi ve Steam Hesabı ile İlişkilendirilmesi
Konunun altında vermiş olduğum bağlantıdan IdleMaster uygulamasını cihazımıza indiriyoruz.
"IdleMasterExtended.exe" adlı masaüstü uygulamasını çalıştırıyoruz.
"Oturum aç" kısmından Steam hesabımıza giriş yapıyoruz.

MkCrYrO.png

3. IdleMaster Ayar Önerisi
Ayarlar kısmını açıyoruz.

MAETtlf.png

Ayarlar kısmı her ne kadar kişisel olsa da eğer ayarlar kısmı hakkında bir fikriniz yoksa sizlere aşağıda bıraktığım gibi kendi ayarlarımı önerebilirim.
Ayarları gerçekleştirdikten sonra "Onayla" butonundan ayarlarımızı kayıt ediyoruz.

8GexmsT.png

4. Oyun Kartlarını Düşürmek
Her oyun belirli bir miktarda kart düşürebilmekte ve her satın aldığınız oyun kart düşürmemektedir.
Envanterinizdeki oyunların kart düşürüp düşürmediğini görmek için kütüphanenizden herhangi bir oyunu seçip "Koleksiyon Kartı" bölümünün olup olmadığını kontrol edin.

vMWAcAv.png

Oyunundan daha ne kadar kart düşürebildiğinizi görmek için ise "Koleksiyon Kartlarımı Görüntüle" yazısına bastıktan sonra sağ yukarıdan görebilirsiniz.

n6tlfad.png
fkS24wf.png

Bu kısımlarla uğraşmak yerine zaten IdleMaster bu kısımları size göstermekte.
IdleMaster sadece kart düşüren oyunları oynar.

TLZOpkh.png

Artık tek yapmanız gereken IdleMaster'i arka planda çalıştırarak kartları düşürmesini beklemek. :peepoBusiness:
NOT: Kartlar genellikle 3 saat oynama süresinden sonra düşmeye başlar. Bu nedenle hemen pes etmeyin.

5. Steam Pazarı
Bu başlık altında çok bir şey söyleyemeyeceğim pazarda eşyalarınızı ister güzel fiyat teklif edenlere direkt olarak satabilir, piyasa fiyatında satabilir veya 1-2 kuruş eksik bir fiyattan pazara koyabilirsiniz.
Envanterinizdeki eşyaları tek tıkla satmak için "
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
" adlı uzantıyı tarayıcınıza yükleyerek gerçekleştirebilirsiniz. (Bu eklenti hakkında detaylı bir rehber istiyorsanız anketten oylamayı unutmayın).

Son Yazılar
İstek üzerine sizlere güzel kart düşürebileceğiniz oyunları her hafta konu olarak paylaşabilirim yorumlar kısmında bu durumu belirtmeyi unutmayınız.
Konunun beğeni sayısına göre bu tarz rehber içeriklerinin paylaşımını arada yapmayı planlıyorum.

:indir:

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Faydalı bir konu olmuş,elinize sağlık.Bugün deneyeceğim

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
Bu konumda sizlere Steam platformu üzerinde nasıl kart düşürüleceği ve bu kartların nasıl alım satımının kolayca yapılacağını anlatacağım.
NOT: Bu konuda anlatacaklarım ve alım satım yapacağınız oyun önerilerim tamamen kendi kişisel görüşümdür. Gerçekleştirilen kart düşürme ve alım satımlardan sonra kârlı duruma düşebilir veya zarar edebilirsiniz. Lütfen bu dediklerimi göz önünde bulundurarak konuya devam ediniz aksi takdirde oluşacak durumlardan sorumlu değilim. Steam tarafından bir yasaklama olacağını düşünmüyorum ama hesabını riske atmak istemeyen kişiler yine de bu metodu kullanmayabilir dediğim gibi metod uygulandıktan sonra sorumluluk tamamen size ait.

1. Kart Tipleri
• Belirtmek isterim ki oyunların kartlarının fiyatları tamamen farklıdır. Düşürdüğümüz kartlar pahalı olabileceği gibi fiyatı düşük de olabilir.
NOT: Parlak kartlar fiyatı gerçekten yüksek olan kartlardır, nadir düşerler. Düştüğü zamanlarda gerçekten çok güzel kâr ettirirler örneğin geçen haftalarda 2 TL civarı bir oyundan düşürdüğüm bir kartın fiyatı:
P1RdyRs.png

• Parlak kartların dışında da gerçekten pahalı olan kartlar var şuan envanterimde böyle bir kart bulunmadığından sizler için bulamadım :peepoCry:. Bu işlere başladığınızda çok farklı fiyatlara çok farklı kartlar göreceksiniz.

2. IdleMaster'in İndirilmesi ve Steam Hesabı ile İlişkilendirilmesi
Konunun altında vermiş olduğum bağlantıdan IdleMaster uygulamasını cihazımıza indiriyoruz.
"IdleMasterExtended.exe" adlı masaüstü uygulamasını çalıştırıyoruz.
• "Oturum aç" kısmından Steam hesabımıza giriş yapıyoruz.
MkCrYrO.png

3. IdleMaster Ayar Önerisi
• Ayarlar kısmını açıyoruz.
MAETtlf.png

• Ayarlar kısmı her ne kadar kişisel olsa da eğer ayarlar kısmı hakkında bir fikriniz yoksa sizlere aşağıda bıraktığım gibi kendi ayarlarımı önerebilirim.
• Ayarları gerçekleştirdikten sonra "Onayla" butonundan ayarlarımızı kayıt ediyoruz.

8GexmsT.png

4. Oyun Kartlarını Düşürmek
• Her oyun belirli bir miktarda kart düşürebilmekte ve her satın aldığınız oyun kart düşürmemektedir.
• Envanterinizdeki oyunların kart düşürüp düşürmediğini görmek için kütüphanenizden herhangi bir oyunu seçip "Koleksiyon Kartı" bölümünün olup olmadığını kontrol edin.
vMWAcAv.png

• Oyunundan daha ne kadar kart düşürebildiğinizi görmek için ise "Koleksiyon Kartlarımı Görüntüle" yazısına bastıktan sonra sağ yukarıdan görebilirsiniz.
n6tlfad.png

fkS24wf.png

• Bu kısımlarla uğraşmak yerine zaten IdleMaster bu kısımları size göstermekte.
• IdleMaster sadece kart düşüren oyunları oynar.
TLZOpkh.png

• Artık tek yapmanız gereken IdleMaster'i arka planda çalıştırarak kartları düşürmesini beklemek. :peepoBusiness:

NOT: Kartlar genellikle 3 saat oynama süresinden sonra düşmeye başlar. Bu nedenle hemen pes etmeyin.

5. Steam Pazarı
Bu başlık altında çok bir şey söyleyemeyeceğim pazarda eşyalarınızı ister güzel fiyat teklif edenlere direkt olarak satabilir, piyasa fiyatında satabilir veya 1-2 kuruş eksik bir fiyattan pazara koyabilirsiniz.

Envanterinizdeki eşyaları tek tıkla satmak için "
" adlı uzantıyı tarayıcınıza yükleyerek gerçekleştirebilirsiniz. (Bu eklenti hakkında detaylı bir rehber istiyorsanız anketten oylamayı unutmayın).

Son Yazılar
• İstek üzerine sizlere güzel kart düşürebileceğiniz oyunları her hafta konu olarak paylaşabilirim yorumlar kısmında bu durumu belirtmeyi unutmayınız.

• Konunun beğeni sayısına göre bu tarz rehber içeriklerinin paylaşımını arada yapmayı planlıyorum.

IdleMaster İndirme Bağlantısı
faydalı konu insanların işine yarayabilir saol

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Sonda belirttiğin gibi şayet kartları iyi para eden oyunları da eklersen güzel olur teşekkürler konu için

poneglyph
Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
4 HİZMET YILI
Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
uzun zamandır kullanıyorum ama bilmeyenler için iyi olmus. fakat 3 saate değil 5 saate anca düsürdüm ben

poneglyph
Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
4 HİZMET YILI
tamamdır. ben en az 5 saate düsürmüştüm. tessekürler. püf noktası felan var mı?
Sanırım şans eseri düşüyor bu kartlar bende uzun zamandır sanal sunucu üzerinde aktif tutuyorum günlük oyun alıyorum gece gündüz kastırıyorum. Sana da bu yöntemi önerebilirim.

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Detaylı anlatım için teşekkürler. Ücretsiz olupta kart kasabileceğiniz oyunlar The Descendant ve Grimm'dir. İyi şanslar herkese.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kart düşürme süreleri değişiklik gösterebiliyor sanırsam, ben 3 saatte de düşmüştü 7 saatte de, bunu eklemek istedim sadece. Gayet işe yarar bir konuya benziyor, sadece okuyanların aa şu kadar sürede düşmedi hiç düşmez falan diye düşünmemeleri için belirttim

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Deneyeceğim umarım olur ama neden verdiklerini anlamadım onların kazançları nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...