İfşacıları ifşalıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba, bugün takımıma akali geldi, ben irelia oynuyordum, benim script olduğumu, kendisi script olduğu için anlamış olacak ki ifşaladı oyun içinde, hem de benim takımımda olmasına rağmen. Karşı takımda olsa bir şey demiyeceğim.
Sonra maç sonu profiline girdim, maçlarını indirdim izledim kendide script kullanıyor çok belli, kogmaw falan spamlamış zaten, irelia oynayışı benim oynayışımla birebir aynı kombolar vs.

Yani bu tür adamlardan korkulur beyler, sadece kendisi kullansın istiyor, başkasında görünce çekemiyor ve ifşalıyor. Bu herif yüzünden 9x report yedim. Bende kendisini reportladım ve ticket açtım ama 9x report kadar etkili olur mu bilmiyorum.
-----------------------------------------------------------------
Edited by Servous

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Scriptte raporlara pek bakmıyorlar çünkü her iyi oynayanı hile diye raporluyorlar nerdeyse. Oyun içinde çok aşırı belli edersen exploitleri çok kullanırsan ban wave geldiğinde ban yersin. Bu reporttan ban yiyeceğini sanmıyorum

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Sence bu yaptığınız davranış ne kadar etik? Forumda bu tarz konular açmayın. Hile kullandığınızın belli olmasını istemiyorsanız hile kullanmayın #kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...