Uzman Üye
Merhaba, bugün takımıma akali geldi, ben irelia oynuyordum, benim script olduğumu, kendisi script olduğu için anlamış olacak ki ifşaladı oyun içinde, hem de benim takımımda olmasına rağmen. Karşı takımda olsa bir şey demiyeceğim.
Sonra maç sonu profiline girdim, maçlarını indirdim izledim kendide script kullanıyor çok belli, kogmaw falan spamlamış zaten, irelia oynayışı benim oynayışımla birebir aynı kombolar vs.
Yani bu tür adamlardan korkulur beyler, sadece kendisi kullansın istiyor, başkasında görünce çekemiyor ve ifşalıyor. Bu herif yüzünden 9x report yedim. Bende kendisini reportladım ve ticket açtım ama 9x report kadar etkili olur mu bilmiyorum.
-----------------------------------------------------------------
Edited by Servous
Sonra maç sonu profiline girdim, maçlarını indirdim izledim kendide script kullanıyor çok belli, kogmaw falan spamlamış zaten, irelia oynayışı benim oynayışımla birebir aynı kombolar vs.
Yani bu tür adamlardan korkulur beyler, sadece kendisi kullansın istiyor, başkasında görünce çekemiyor ve ifşalıyor. Bu herif yüzünden 9x report yedim. Bende kendisini reportladım ve ticket açtım ama 9x report kadar etkili olur mu bilmiyorum.
-----------------------------------------------------------------
Edited by Servous
Moderatörün son düzenlenenleri: