İftira

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
Merhaba , başıma şöyle bi olay geldi evlenme aşamasındaydım ayrıldık. Konu şu benim bi ablam var 5 senedir bildiğin ablam gibidir evine gider çocuklarıyla görüşürüm velhasıl bu da oğlu kardeşi gibi görür. Arada öyle çok kapalı değil ama açardı saçını sonrası kız arkadaşım gördü yok yattınız dedi. Sonra olay koptu gidip her yerde bana ve ona zarar vermek için yattılar boy boy fotoları var demiş oysaki öyle de bir şey yok sadece saçı açık fotosu var. Ama amacı beni keza kendimi geçtim o ablayı bitirmek ve ben ondan da özür dileyip helallik aldım tabi çözüm değil. Ama amacı onu rezil etmek ve ben bu kişiden o fotoyu silersem sorunu çözmüş olurum uzaktan bu işi halledebilir miyiz Yardımcı olabilir misiniz ?

comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Rat ile telefonuna erişip elde edebilirsin veya silebilirsin fakat başına çok büyük iş alırsın ayrıca onun açması gerekir. En iyisi konuşarak anlaşmaya varmak.

Üye
4 HİZMET YILI
Rat ile telefonuna erişip elde edebilirsin veya silebilirsin fakat başına çok büyük iş alırsın ayrıca onun açması gerekir. En iyisi konuşarak anlaşmaya varmak.
Hocam konuşmak istese konuşurum ama yok illa kendince karalayıp zarar verme peşinde

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Hocam ver mahkemeye böyle bir sevgi yok bu düşmanlık dostluk değil sağlam bir tazminat al kimseye yapmasın birdaha

Üye
4 HİZMET YILI
Hocam ver mahkemeye böyle bir sevgi yok bu düşmanlık dostluk değil sağlam bir tazminat al kimseye yapmasın birdaha
İşte hocam o sırada zaten yeteri kadar uğraştırmış olacak benim amacım dediğim gibi bu süşmanlığının önünü kesip sonra ben onunla uğraşıcam işte yardımcı olan çıkarsa, ben anlarım yaparım diyen bulursam

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
eğer çok sıkıntı yapıyosa yasal yolarla çöz diğer dediğin şekilde yaparsan daha çok belaya gire bilirsin

Üye
4 HİZMET YILI
eğer çok sıkıntı yapıyosa yasal yolarla çöz diğer dediğin şekilde yaparsan daha çok belaya gire bilirsin
Mesela hangi yolla hocam dava işi şöyle diyim sağlıkçıyım bi dava açıldığı zaman beyaz kod örneğin bi yılı geçkin sürüyor başka nasıl çözülür bilemiyorum böyle bildiğin kendimi aptal gibi hissettim çözümüm yok elim kolum bağlı

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
bencede yasal yollara başvur o baş ağrısı o korku bile yeter

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Tehdit şantaj dan ver mahmeye gitsin uğraşma daha büyük sıkıntılar çıkmasın.

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Yasal yollara başvurmak her zaman kesin çözüm olacaktır.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bencede yasal yollara başvurabilirsin veya gmailini ele geçirip telefonunu sıfırlayabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...