İki cihazı tek IMEI numarasına kayıt ettirmek mümkün mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba. Biliyorsunuz, BTK'ya kayıt yaparken IMEI 1 ve IMEI 2 soruyor çift SIM kartlı cihazlar için. Bende iki tane 11 Pro Max yurt dışı cihazı var. Aynı model A2220. İkisinin de ilk IMEI numarasını yazdırsam teorik olarak 2 farklı cihazı 1 T.C.'ye kaydettirmiş olur muyum?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
olur ama cihazın model numarasını soruyor 2.simi kullanamazsınız ilerde.

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba. Biliyorsunuz btk’ya kayıt yaparken imei 1 ve imei 2 soruyor çift sim kartlı cihazlar için. Bende iki tane 11 pro max yurt dışı cihazı var(aynı model a2220), ikisinin de ilk imei numarasını yazdırsam teorik olarak 2 farklı cihazı 1 tcye kaydettirmiş olur muyum?
iphone larda geçen imei kaydetme resmi olarak e-devlet üzerinden kaldırıldığını duydum ne kadar gerçek bilmem ama benim elimdeki android telefon androidlerde daha geçen hafta telefonumun imei ni kaydettirdim yaklaşık bi 70 80 tl ye ama iphone lerde bu kalktı diye biliyorum

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
iphone larda geçen imei kaydetme resmi olarak e-devlet üzerinden kaldırıldığını duydum ne kadar gerçek bilmem ama benim elimdeki android telefon androidlerde daha geçen hafta telefonumun imei ni kaydettirdim yaklaşık bi 70 80 tl ye ama iphone lerde bu kalktı diye biliyorum
Aslında kalkmadı yurt dışına çıkıp tekrar ülkeye girmeniz gerekiyor pasaport veya tc ile kayıt oluyor

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
olur ama cihazın model numarasını soruyor 2.simi kullanamazsınız ilerde.
2.simleri kullanmama gerek yok cihaz model numarası iki cihazda da aynı
benim istediğim 2 simli 2 cihazı tek tc üzerine kaydetmek aslında iki defa kayıt harcı ödemek istemiyorum
Post automatically merged:

evet o dediğiniz geçici kayıttı o kalktı artık. artık e devletten harç ücreti ödeyerek kaydettirmek şart oldu

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
knk bende 12 mini var yd gecen ay btkyı aradım nezaman kapncagını ögrenmke icin adam dedi kapanmıs ama en 2 aydır fln kulanıyorum telefon eski kayıtda degil kapanmıyorda

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
apple için bi yolunu bulan entry i cevaplayabilir benim de ihtiyacım var şuan

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
bilfiğim kadarıyla sadece pasaport ile kayıt oda 2760 tl falan yılbaşından sonra 6000 ciavrı oalcak yeni kayıt ücreti.

muz

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
olmuyor diye biliyorum

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Dostum iyimisin adam yasal kayıttan bahsediyorki zaten iphonlara imei atamazsın .d yani telefoncular geçici kayıt yapıyor e devletdendi sanırım videoları var yt da pasaport kimlik bilgilerini vs doldurduktan sonra 3 aya kadar geçici kaydın oluyor lütfen şu konuları bilmiyorsanız yorum kasmak için yazmayın

Nerde yasal kayıt 70-80 tl söylermisin imei kayıtları 2-3 k dan aşşağı değil .dd

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Yurt dışı telefonların artık hiç bi cazibesi kalmadı

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba. Biliyorsunuz btk’ya kayıt yaparken imei 1 ve imei 2 soruyor çift sim kartlı cihazlar için. Bende iki tane 11 pro max yurt dışı cihazı var(aynı model a2220), ikisinin de ilk imei numarasını yazdırsam teorik olarak 2 farklı cihazı 1 tcye kaydettirmiş olur muyum?
olacağını sanmıyorum tek seçenek pasaport kaydı ona da çok yakında zam gelecek hemen yaptırabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Servis
Post automatically merged:

Hocam Bi Servise Gitmen Lazim Qaliba

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
İphone telefonlarında 2 imei var ancak tek hat yeri var tek hat yeri hangi mei ye kayıtlıysa o kullanıma açılır büyük ihtimalle

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bildiğim kadarıyla sadece pasaport ile kayıt oda 2760 tl falan+açtırma blimene vergisi 260 lira ona veriyosun yılbaşından sonra 6000 ciavrı oalcak yeni kayıt ücreti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...