Üye
iphone larda geçen imei kaydetme resmi olarak e-devlet üzerinden kaldırıldığını duydum ne kadar gerçek bilmem ama benim elimdeki android telefon androidlerde daha geçen hafta telefonumun imei ni kaydettirdim yaklaşık bi 70 80 tl ye ama iphone lerde bu kalktı diye biliyorumArkadaşlar merhaba. Biliyorsunuz btk’ya kayıt yaparken imei 1 ve imei 2 soruyor çift sim kartlı cihazlar için. Bende iki tane 11 pro max yurt dışı cihazı var(aynı model a2220), ikisinin de ilk imei numarasını yazdırsam teorik olarak 2 farklı cihazı 1 tcye kaydettirmiş olur muyum?
Aslında kalkmadı yurt dışına çıkıp tekrar ülkeye girmeniz gerekiyor pasaport veya tc ile kayıt oluyoriphone larda geçen imei kaydetme resmi olarak e-devlet üzerinden kaldırıldığını duydum ne kadar gerçek bilmem ama benim elimdeki android telefon androidlerde daha geçen hafta telefonumun imei ni kaydettirdim yaklaşık bi 70 80 tl ye ama iphone lerde bu kalktı diye biliyorum
2.simleri kullanmama gerek yok cihaz model numarası iki cihazda da aynıolur ama cihazın model numarasını soruyor 2.simi kullanamazsınız ilerde.
iphone larda geçen imei kaydetme resmi olarak e-devlet üzerinden kaldırıldığını duydum ne kadar gerçek bilmem ama benim elimdeki android telefon androidlerde daha geçen hafta telefonumun imei ni kaydettirdim yaklaşık bi 70 80 tl ye ama iphone lerde bu kalktı diye biliyorum
Dostum iyimisin adam yasal kayıttan bahsediyorki zaten iphonlara imei atamazsın .d yani telefoncular geçici kayıt yapıyor e devletdendi sanırım videoları var yt da pasaport kimlik bilgilerini vs doldurduktan sonra 3 aya kadar geçici kaydın oluyor lütfen şu konuları bilmiyorsanız yorum kasmak için yazmayıniphone larda geçen imei kaydetme resmi olarak e-devlet üzerinden kaldırıldığını duydum ne kadar gerçek bilmem ama benim elimdeki android telefon androidlerde daha geçen hafta telefonumun imei ni kaydettirdim yaklaşık bi 70 80 tl ye ama iphone lerde bu kalktı diye biliyorum
olur ama cihazın model numarasını soruyor 2.simi kullanamazsınız ilerde.
olacağını sanmıyorum tek seçenek pasaport kaydı ona da çok yakında zam gelecek hemen yaptırabilirsin.Arkadaşlar merhaba. Biliyorsunuz btk’ya kayıt yaparken imei 1 ve imei 2 soruyor çift sim kartlı cihazlar için. Bende iki tane 11 pro max yurt dışı cihazı var(aynı model a2220), ikisinin de ilk imei numarasını yazdırsam teorik olarak 2 farklı cihazı 1 tcye kaydettirmiş olur muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?