İki depolama birimimde de windows var sorun olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
merhaba dün yeni pc aldım 250gb ssd var pc de bana yetmeyeceği için eski pc deki hdd yi takmak istiyorum fakat 2 sindede windows yüklü bana sorun yaşatırmı yaşatmaz mı

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
HDD'yi taktığınızda içinde bir dosya sistemi olduğu için başlangıçta hangisiyle başlatmak istediğiniz sorabilir bunun önüne geçmek için Bilgisayarınızın boot tuşunu öğrenin ve açılırken direkt ssd'nizi seçin başlatın. Windows açıldığında disk yönetimi kısmından HDD'yi biçimlendirin içindeki her şey silinsin bundan sonrasında normal depolama olarak kullanabilirsiniz sorun çıkarmaz.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
HDD'yi taktığınızda içinde bir dosya sistemi olduğu için başlangıçta hangisiyle başlatmak istediğiniz sorabilir bunun önüne geçmek için Bilgisayarınızın boot tuşunu öğrenin ve açılırken direkt ssd'nizi seçin başlatın. Windows açıldığında disk yönetimi kısmından HDD'yi biçimlendirin içindeki her şey silinsin bundan sonrasında normal depolama olarak kullanabilirsiniz sorun çıkarmaz.
boot tuşunu nasıl öğrenicem

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
olur biosta öncelik hangisinde ise o windows ile başlar ve arada hatalar ve kasmalar olabilr

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
ve diğer window klasörünü biçimlendir men gerek iki windows olmaz format atmayı biliyorsan eğer temiz bir kurulum en mantıklı tercihin olacaktır iki hdd de temiz olur ve sorun çıkarmaz

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
merhaba bi sorunum daha var bazı kasalarda
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
böyle şey varken
benimkinde
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
yok yani bu kasanın özelliğimi yoksa başak bişey mi bilemedim

Son düzenleme:
Üye
4 HİZMET YILI
hangi pencereleri başlatmak istediğinizi soracak, sadece ssd ile başlayın ve hdd'yi biçimlendirin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
merhaba dün yeni pc aldım 250gb ssd var pc de bana yetmeyeceği için eski pc deki hdd yi takmak istiyorum fakat 2 sindede windows yüklü bana sorun yaşatırmı yaşatmaz mı
evet, pencereleri çalıştırmak için ssd kullanmalı ve hd sıfırlamayı hiçbir şey bırakmadan bırakmalısınız.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hiç bir sorun olmaz sadece biostan boot ayarlarını ilk sıraya sistemin hangisinden başlamasını istiyorsan onu seç sistem ondna başlayacaktır çakışma olmaz yani

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hdd yi biçimlendirebilirsin ya da format atabilirsin direkt

Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Eski bilgisayarınızdaki hdd de öenmli bir belgeniz yoksa direk sıfırlayada bilirsiniz harici olarak görücektir zaten yeni sistem eski hdd nizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...