Uzman Üye
merhaba dün yeni pc aldım 250gb ssd var pc de bana yetmeyeceği için eski pc deki hdd yi takmak istiyorum fakat 2 sindede windows yüklü bana sorun yaşatırmı yaşatmaz mı
boot tuşunu nasıl öğrenicemHDD'yi taktığınızda içinde bir dosya sistemi olduğu için başlangıçta hangisiyle başlatmak istediğiniz sorabilir bunun önüne geçmek için Bilgisayarınızın boot tuşunu öğrenin ve açılırken direkt ssd'nizi seçin başlatın. Windows açıldığında disk yönetimi kısmından HDD'yi biçimlendirin içindeki her şey silinsin bundan sonrasında normal depolama olarak kullanabilirsiniz sorun çıkarmaz.
ne yapmam gerek o zmnolur biosta öncelik hangisinde ise o windows ile başlar ve arada hatalar ve kasmalar olabilr
win 10öncelikle hangi windowsu kullanıyorsun
evet, pencereleri çalıştırmak için ssd kullanmalı ve hd sıfırlamayı hiçbir şey bırakmadan bırakmalısınız.merhaba dün yeni pc aldım 250gb ssd var pc de bana yetmeyeceği için eski pc deki hdd yi takmak istiyorum fakat 2 sindede windows yüklü bana sorun yaşatırmı yaşatmaz mı
merhaba dün yeni pc aldım 250gb ssd var pc de bana yetmeyeceği için eski pc deki hdd yi takmak istiyorum fakat 2 sindede windows yüklü bana sorun yaşatırmı yaşatmaz mı