İki farklı emulatör aynı sunucuda oynayabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bluestacksta oynayan biri gamelooptaki hileli insanlara rast gelir mi? ben pubgde hilesiz oyun deneyim sunmak istiyorum ama bu imkansız. artist artist isimli oyuncular genelde hile kullanıyor. bluestacksta oynasam gamelooptaki hileli oyunuclara rast gelir miyim

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
knk hiç bi fikrim yok ama en iyi fps ile pubg m oynicaksan gamelooptan oyna sana kalmış

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
bluestacksta oynayan biri gamelooptaki hileli insanlara rast gelir mi? ben pubgde hilesiz oyun deneyim sunmak istiyorum ama bu imkansız. artist artist isimli oyuncular genelde hile kullanıyor. bluestacksta oynasam gamelooptaki hileli oyunuclara rast gelir miyim
Gelme ihtimali var eğer adam gameloop'u bypasslamışsa denk gelirsiniz

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
İkisi de emülatör o yüzden tabiki karşına gelir

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
her türlüsü gelir ikisini emilatör olduğu için fark etmez

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
fark etmezki oyun aynı oyun sadece emulator lar farklı olucaktır

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bildiğim kadariyla pubg maç arama havuzunu sadece cihaza göre belirliyor. yani mobil / emülatör / (belki gamepad olabilir). bu yüzden oyunu pcde emülatör üzerinden oynayan bütün oyuncular aynı havuzda maç aratiyor bence. yani evet gameloop ile eşleşme şansın var. Ayrıca sadece gameloopu hileli olarak dusunme bluestacks ve diğer emulatorlerde de hile açmak mümkün

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
büyük ihtimalle evet denk gelir sonuç olarak emulatör ikiside.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
evet geliyorsunuz denedim çünkü her türlü aynı sunucuyu kullandıgınız için denk düşüyorsun

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Eğer kullandığın emülator gameloopdan başka bir emülatorse Bluestacks MemuPlayer LdPlayer gibi emulatorlerin oyuncularıyla eşleşirsin bilgin olsun Gameloopdakı hile sayısı diğerlerine oranla daha azdır

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
önceden iki farklı emülatör aynı havuza düşmüyordu örneğin smartgaga emülatörü gameloop havuzundakilerle eşleşmiyordu hatta bluestackstan oyuna girmeyi denediğimde maçı 15 dakikada falan buluyordu şuan aynı sistem devam ediyormu bilmiyorum

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
gelirsin çünkü gameloopun pubg ile emulator dışında hiçbir alakası yok

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
gameloop da bişey farketmiyo ister mobil ister emülatör hile her türlü var pubg mi kaldı be ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...