Gelme ihtimali var eğer adam gameloop'u bypasslamışsa denk gelirsinizbluestacksta oynayan biri gamelooptaki hileli insanlara rast gelir mi? ben pubgde hilesiz oyun deneyim sunmak istiyorum ama bu imkansız. artist artist isimli oyuncular genelde hile kullanıyor. bluestacksta oynasam gamelooptaki hileli oyunuclara rast gelir miyim
evet geliyorsunuz denedim çünkü her türlü aynı sunucuyu kullandıgınız için denk düşüyorsunbluestacksta oynayan biri gamelooptaki hileli insanlara rast gelir mi? ben pubgde hilesiz oyun deneyim sunmak istiyorum ama bu imkansız. artist artist isimli oyuncular genelde hile kullanıyor. bluestacksta oynasam gamelooptaki hileli oyunuclara rast gelir miyim
gelirsin çünkü gameloopun pubg ile emulator dışında hiçbir alakası yokbluestacksta oynayan biri gamelooptaki hileli insanlara rast gelir mi? ben pubgde hilesiz oyun deneyim sunmak istiyorum ama bu imkansız. artist artist isimli oyuncular genelde hile kullanıyor. bluestacksta oynasam gamelooptaki hileli oyunuclara rast gelir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?