Winchester
Donator
Aoc derimArkadaşlar selam iki monitör arasında kaldım. Hangisini iyi anlayan varsa söyleyebilir mi tasarım olarakta çok hoşuma gidiyorlar buna benzer bunlardan daha iyi aynı fiyatlara extra bir monitör önerisi olan varsa yazabilir çok memnun olurum teşekkürler şimdiden.
Casper Excalibur E27QHD-G 27" 1ms QHD G-Sync FreeSync Oyuncu Monitörü(4500tl)
AOC Q27G2U/BK 27" 1 MS 144 Hz HDMI+DP 2K QHD LED Monitör(5500tl)
ikisi de 2k ve 144hz monitörler
AOC daha güzel knk istersen onu al daha üzün ömürlü kullanırsın sıkıntı da yaşatmaz bildiğim kadarıyla menüsü daha zenginArkadaşlar selam iki monitör arasında kaldım. Hangisini iyi anlayan varsa söyleyebilir mi tasarım olarakta çok hoşuma gidiyorlar buna benzer bunlardan daha iyi aynı fiyatlara extra bir monitör önerisi olan varsa yazabilir çok memnun olurum teşekkürler şimdiden.
AOC olanı ana ekran yap casper excaliburu da 2. ekran yapArkadaşlar selam iki monitör arasında kaldım. Hangisini iyi anlayan varsa söyleyebilir mi tasarım olarakta çok hoşuma gidiyorlar buna benzer bunlardan daha iyi aynı fiyatlara extra bir monitör önerisi olan varsa yazabilir çok memnun olurum teşekkürler şimdiden.
aoc daha iyiArkadaşlar selam iki monitör arasında kaldım. Hangisini iyi anlayan varsa söyleyebilir mi tasarım olarakta çok hoşuma gidiyorlar buna benzer bunlardan daha iyi aynı fiyatlara extra bir monitör önerisi olan varsa yazabilir çok memnun olurum teşekkürler şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?