Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İki mouse arasında hangisini alacağım hakkında kararsızım
merhaba arkadaşlar yeni mouse alıcamda 2 mouse arasında kaldım logitech g300s ve asus gaming tuf m3 arasında kaldım ve elim küçük oynadıgım oyunlar fps sizce hangisi daha iyi performans sağlar
g300s kullanıcısıyım pro gamer felan değilsen normal kullanıcı ise amatör oyuncu için yani ideal ama daha iyi mause almanı tavsiye ederim çok memnun olduğum söylenemez beklentimi tam olarak karşılamıyor bildiğn eski sistem mausun makro hali.
Kanka g300s kullanan arkadaşım var. Çok sövdü fareye sağ ve sol clickleri bir zaman sonra bozuluyormuş o da clickleri makro tuşlarına atayıp kullanıyor bi zaman sonra sinirlenip mouseyi kırıp tekrar g300s alıyor. Hem nefret ediyor hem de vaz geçemiyor. Bende kısa bir süre kullandım eli küçük olanlar için güzel bir mouse tavsiye edebilirim. Diger mouse ile ilgili de bir bilgim yok.
g300S kullanıcısıyım uzun zamandır ve hiç bir zaman vazgeçmeyeceğim açıkcası. bir çok kullanışlı yönü var gerek makro gerek rahatlık gerek uzun ömürlü dayanıklılık tavsiye ederim.