Onaylı Üye
oturduğun şehrin face veya instagramda ikinci el ilanları sayfası mutlaka vardır oralara bir bakSıfır ayarında ikinci el iphone almak istiyorum nerden bulabilirim önerebileceiğiniz uygun fiyatlı yer varmı (easycep) hariç, teşekkürler
iphone 6 aldım letgodan 500 tl ye sıkıntısız kullanıyorumSıfır ayarında ikinci el iphone almak istiyorum nerden bulabilirim önerebileceiğiniz uygun fiyatlı yer varmı (easycep) hariç, teşekkürler
Hocam sa öncelikle eğer orj yani 1.el almayı düşünürsen ve pahalı bir tel alacaksan yur dışından alıp kaydını yaptırmamı öneririm benim arkadaşın babaı 14pro max alp gürcistanda kaydettiricek galibaSıfır ayarında ikinci el iphone almak istiyorum nerden bulabilirim önerebileceiğiniz uygun fiyatlı yer varmı (easycep) hariç, teşekkürler
hayır yd iphone satın almayın hatta yd android satın almayın bilgisiz kişiyseniz.yurt dışında daha ucuz ordan al
İkinci el telefon ve bilgisayar almayı bende mantıksız buluyorum. Sonuçta nasıl kullanıldığını bilemiyorsun. En iyisi bütçeyi bir tık artırıp sıfır almakbence mantıksız
Kanka yurt dışından 2.el yada 3.el kaliteli ve ucuza alabilirisin haberin olsun ama aliexpressden alma : DSıfır ayarında ikinci el iPhone almak istiyorum, nereden bulabilirim? Önerebileceğiniz uygun fiyatlı yer var mı? EasyCep harici, teşekkürler.
benim tafsiyem 2. el alcagına hıc alma bir sıkıntısı oluyor telfonun satıyor adam kazıklanmaSıfır ayarında ikinci el iPhone almak istiyorum, nereden bulabilirim? Ön
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?