İkinci el piyasasında kâr yapmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Öncelikle selam, bunu yapabilmeniz için 2 uygulama var:
  1. Dolap
  2. Gardrops
İlk önce kullanmadığınız bir eşyanın piyasasını öğrenmeniz lazım, sonra ürünü abartarak alıcı kişinin tatmin olacağı şekilde açıklama yazınız. O eşyayı sattıktan sonra başka ürün alıp onu bir kat üst fiyata satın ve böyle devam ediniz. Örneğin, 200 TL krampon aldınız ucuza. Yırtık vs. yer varsa onu tamir ettirin, sonra yüksek fiyata satışa koyunuz.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Aeglos
Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Dolar bazında yapılınca ucuz alıp pahalıya satarız ama şuan türkiyede replika ürünler bile çok pahalılandı türkiye artık ne alırsan yatırım oluryor sana

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
amazondan alıp 2 ele satanalr var hatta 0 olanlarda var görmüştüm

♡Memoryhackers
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Pili bitmiş çok az eskimiş saatlerin alım satımını yapıp 1 ayda telefon parasını çıkarttım Uğrastiriyor biraz satılır mı kimse almazsa diye düşünüyorsun her işin riski var bu kâr için bu risk alınır bence. (Yatırım tavsiyesi değildir)

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
günümüzde bu uygulama benim şehrimde çok yaygın ve onu kullanmak oldukça yaygın.

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
öncelikle selam bunu yapabilmeniz için 2 uygulama var 1- Dolap 2-Gardrops ilk önce kullanmadığınız bi eşyanın piyasasını öğrenmeniz lazım sonra ürünü abartarak alıcı kişinin tatmin olacağı şekilde açıklama yazınız o eşyayı sattıktan sonra başka ürün alıp onu bi kat üst fiyata satın ve böyle devam ediniz örn 200 tl kranpon aldınız ucuza yırtık vs yer varsa onu tamir ettirin sonra yüksek fiyata satışa koyunuz.
tavsiyem amazondan yaparsan daha fazla kar yaparsın

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Aga ben şimdiye kadar ne aldiysam veya sattiysam hepsini letgo dan yaptım kafam rahat koyuyorum ilanı bekliyorum ama kafama göre kimin teklifi iyiyse satıyorum isime gelmedi mi satmıyorum da almıyorum da aga misss

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Aslında çok mantıklı dijital aletlerde daha iyi olur sanki

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dolap üzerinden avantajlı aslında kargo bedava şeklinde oluyor buradan da kar elde edebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...