- Yasaklandı
-
Banlı Üye
yapıyodur yatırımcılar için güzel teknik 2. el eşya alım satım yapmaKanka bunu yapan başkasınıda gördüm amazondan alıp satıyorsu
sende yapabilirsin kar güzel oluyortrendyol dolapta ben yapanı gördüm aga
o riskte var ama illa ilgili olan biri vardır 2 uyg koyarsan satma şansın daha avantajlı olur onuda yapamadık diyelim yakın çevreye satabilirizgüzel bi fikir lakin ürün elimizdede patlayabilir
ne gibi arıyorsunuz hocambaşka öneriler varmı ya internetten felan
kucuk oyunlar pazarlayabıleceım yerler bu sene mezun oluyorum dane gibi arıyorsunuz hocam
kutulu oyunlar mı yoksa online mıkucuk oyunlar pazarlayabıleceım yerler bu sene mezun oluyorum da
daha fazla kar olabiliramazondan alıp 2 ele satanalr var hatta 0 olanlarda var görmüştüm
tavsiyem amazondan yaparsan daha fazla kar yaparsınöncelikle selam bunu yapabilmeniz için 2 uygulama var 1- Dolap 2-Gardrops ilk önce kullanmadığınız bi eşyanın piyasasını öğrenmeniz lazım sonra ürünü abartarak alıcı kişinin tatmin olacağı şekilde açıklama yazınız o eşyayı sattıktan sonra başka ürün alıp onu bi kat üst fiyata satın ve böyle devam ediniz örn 200 tl kranpon aldınız ucuza yırtık vs yer varsa onu tamir ettirin sonra yüksek fiyata satışa koyunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?