Seçkin Üye
adana normaldir yani adam neleri düşünmüşadana bi ara milli maç olacaktı bizde geç gitmistik biletler tukenmıstı baslamaya 30dk kalla bırı geldı herkse 50tlden bilet satıyor 2 cebide tomar para doluydu bizde 4 bilet almıstık bıletler sahte cıktı adam yok olmustu tabi çok üzülmüştüm ama girişimci ruhunu tebrik ederim abi salaklıkbizde
adamdaki ıQ nun 3de 1 i bizde olsa dolandırılmazdık helal olsunadana normaldir yani adam neleri düşünmüş
helal olsun temiz kalpde mastır yapmışsın vallainternet kafe de dolaptan su almıştım, intenret kafeciye 1 tl uzatıp ''abi masa 23' e bir su yazarmısın demiştim. adam da tip tip baktı
Geçmiş olsun da dava açıldıktan sonra ne oldu?lise zamanında sınıfta gaz bombası patlatıp dersi sabote etmek olan planım hayata geçtiğinde astım hastaları hastaneye kaldırıldı, uzaklaştırma aldım ve öğrencilerin aileleri dava açtı.
olum naptın lan ŞLKAWFŞLKAWFlise zamanında sınıfta gaz bombası patlatıp dersi sabote etmek olan planım hayata geçtiğinde astım hastaları hastaneye kaldırıldı, uzaklaştırma aldım ve öğrencilerin aileleri dava açtı.
çocuklar masum düşünür ifadesinin kanıtıdır bu. yanlışlıkla belki biri ölecekti çok şükür birşey olmadıolum naptın lan ŞLKAWFŞLKAWF
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?