İlginç anılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Adanada büyüdüm baya ilginç anılarımız oldu yani :D ortaokulda bi gün arkadaşım azdırıcı bulmuştu evde (evet babasınınmış sonradan öğrendik) dedim okula getir birine şaka yaparız getirdi bu 8.sınıf felanız beden dersi vardı hiç unutmam bedenden sonra adana sıcağında herkes terlemiş bizde meyve suyu alıp rastgele azdırıcıyı birine attık yemin ederim derste kız bağırdı hocam(ismini veremem o yüzden x olsun)X beni elliyor diye :D baya gülmüştük

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Adanada büyüdüm baya ilginç anılarımız oldu yani :D ortaokulda bi gün arkadaşım azdırıcı bulmuştu evde (evet babasınınmış sonradan öğrendik) dedim okula getir birine şaka yaparız getirdi bu 8.sınıf felanız beden dersi vardı hiç unutmam bedenden sonra adana sıcağında herkes terlemiş bizde meyve suyu alıp rastgele azdırıcıyı birine attık yemin ederim derste kız bağırdı hocam(ismini veremem o yüzden x olsun)X beni elliyor diye :D baya gülmüştük
Gizli kalp olsa rahmetliydi X :)

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
çocuklar masum düşünür ifadesinin kanıtıdır bu. yanlışlıkla belki biri ölecekti çok şükür birşey olmadı :)
hayır olayın ciddiyetini kavrayamadım bi an allahtan bişey olmamış da sınıfa sis atması bi komiğime gitti biz de önceden baya hayalini kuruyoduk

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bir kere inşaat 1. katındaki tinerci para istemişti çok yüksek değildi ama yukarıda diye artislik yapmıştım önüme atlamıştı fena kaçmıştım

hacking center
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bir okuldayız sınav olacağız felan hocanın teki geldi artistlik yaptı bağırdı çağırdı sınavı yapan hocanın tepesi attı tabi sınıf hocamız sen sınıfıma bağırmasın felan filan artistlik yapan hocayla sınıf hocamız bir saat tartıştı verhasıl tartışma derken müdür geldi odasına götürdü olayı anlattı sınıf hocamız müdüre müdür dedi senin hakkın yok tabi bu hoca müdüre bağırınca ceza aldı :D o günde şansa sınav iptal olmuştu :D
çok şanslı olduğun o sahneler olmuş

Üye
5 HİZMET YILI
reis keşke benımed ole komık ilginç anılarım olsa anca sanal alemde mal mal gezerim ben :D
İYİ AKŞMALAR

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Benimde Otostop anım var köyümüzde sivas ta 14 yaşlarımdayken köyler arası maç yapıyorduk 4km uzağımızdaki köye giderken otostop çekmeye çalışıyorduk bir kişi bizi arabasına aldı tam 6 kişiydik araç wv transporterdı sığdık adam birden gidiceğimiz yeri geçti ve başka yere gidiyoruz dedi yani bizi kaçırıcaktı o sıra muhtarımızın oğluda bizleydi muhtar köye gelirken yoldu oğlunu ve beni gördü arabasını arabaya önüne kırdı ve bizi aldı adama sövüp köye geri gittik bundan sonrada arkadaşlarla hiç otostop çekmedik

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
okuldan kaçarken saklanmak için müdürün apartmana girmiştik müdür bi güzel yakalamıştı

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bisiklett ile tepeden iniyorum fren tutucagım anayol var çunku bi frene asıldım baktım fren tutmuyor aha dedim Bisikletten atmassam kendimi anayol giricegim o hızla Kendimi attım bisikletten kolum ve burnum kırıldı. (2015)

♥HarKesH♥
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Acemiliğim Olan Ispartada Askerde 2016 Da En Çok Gururlandığım Anlarımdan Birinden Bahsetmek İsterim Çok Kaygılı Farklı Zor Ama Garip Tuaf Günlerdi İştima İçİn Herkez Toplanmış Bütün Bölük Ben Ve Can Dostum Kantindeydik :D Dioruz Kimse Yok Nanayı Yedik Bizi Mahvedicekler Her Attığımız Adım Heyecan Korku Dolu Yavaş Yavaş İştima Alanına Doğru İleriyoruz Dedim Devrem Hakkını Helal Et :D Oda Dedi Helal Olsun Devrem Masum Tebessüm Dolu Bir Şekilde Güldük Komutan Siz Arkaya Geçin Dedi Ayağımıza Falan Vurdu Kızdı Sonrasında Şu Binayı Görüyormusunz Dedi Evet Komutanım Dedik Benim Keyfim Dur Diyene Kadar Marş Marş Koş Dedi Bağırdı Arkadaşım 90 100 Kiloydu Yoruldu Osman Osman Ben Bittim Dedi Dedim Dayan Devrem 100 Kişinin Önünde Rezil Olmayalım Biz Komandoyuz Komando Yenilmez Arkadaşım Dayanamadı Millet Gülmeye Başladı Ben Dahada Hırslandım Hızlandım Dedim Ben Yorulmam Yorarım Rezil Olmam Ederim Dahada Hızlı Koşmaya Başladım Elim Yüzüm Ter İçİnde Simsiyah Herkez Heyecanla İzliyor Baktı Bütün Koğuş Bu İstiktarımdan Dolayı Azmimden Dolayı Beni Alkışladı Komutan Dur Lan Dedi Devam Ettim Bağırdı Dur Ulan Die Durdum Komando Dansı Dedi Yine Aynı Hırsla 5 Defa Onuda Yaptım Ördek Yürüşü Dedi Ondada Hırsımızı Enerjimi Kaybetmedim Baktı Olacak Gibi Tamam Lan Geç Yerine Lan Dedi Güldü O Ağanki Yaşadığım Heyecan Gurur Tartışılmazdı Hayatımın En Farklı Anlarıydı Arkadaşmlarım Neden Durmadın Nasıl Yaptın Dedi Dedim Beni Kimse Rezil Edemez Ben Rezil Ederim Yılmam Yıldırırım O Andan Sonra Lakabımda Askerliğim Boyunca Komando Olarak Kaldı. :) :)

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bir okuldayız sınav olacağız felan hocanın teki geldi artistlik yaptı bağırdı çağırdı sınavı yapan hocanın tepesi attı tabi sınıf hocamız sen sınıfıma bağırmasın felan filan artistlik yapan hocayla sınıf hocamız bir saat tartıştı verhasıl tartışma derken müdür geldi odasına götürdü olayı anlattı sınıf hocamız müdüre müdür dedi senin hakkın yok tabi bu hoca müdüre bağırınca ceza aldı :D o günde şansa sınav iptal olmuştu :D
Şanslıymışsınız baya ;)

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
7 sınıfta okul turnuvasında ıken bı tane kız vardı oda dahıldı mac a ondan omuz yemıstım
her anım ılgınc ya bu zamana kadar .

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
vay be şansa bak ama sizin hoca da çok gaza gelmiş :D
Post automatically merged:

7 sınıfta okul turnuvasında ıken bı tane kız vardı oda dahıldı mac a ondan omuz yemıstım
her anım ılgınc ya bu zamana kadar .
okul turnuvasında kız nasıl oluyor oha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...