Seçkin Üye
Gizli kalp olsa rahmetliydi XAdanada büyüdüm baya ilginç anılarımız oldu yaniortaokulda bi gün arkadaşım azdırıcı bulmuştu evde (evet babasınınmış sonradan öğrendik) dedim okula getir birine şaka yaparız getirdi bu 8.sınıf felanız beden dersi vardı hiç unutmam bedenden sonra adana sıcağında herkes terlemiş bizde meyve suyu alıp rastgele azdırıcıyı birine attık yemin ederim derste kız bağırdı hocam(ismini veremem o yüzden x olsun)X beni elliyor diye baya gülmüştük
hayır olayın ciddiyetini kavrayamadım bi an allahtan bişey olmamış da sınıfa sis atması bi komiğime gitti biz de önceden baya hayalini kuruyodukçocuklar masum düşünür ifadesinin kanıtıdır bu. yanlışlıkla belki biri ölecekti çok şükür birşey olmadı
Kanka küçüğüz daha 8. sınıf nerden bilelim vücüda zararlı 18 yaş altı kullanamaz vs eğlenmiştik bayağı yaGizli kalp olsa rahmetliydi X
Tinerciyle dalaşılır mı oğlumbir kere inşaat 1. katındaki tinerci para istemişti çok yüksek değildi ama yukarıda diye artislik yapmıştım önüme atlamıştı fena kaçmıştım
dipnot. tinerci ölmez bayılır ve kalkar tescilli bilgibir kere inşaat 1. katındaki tinerci para istemişti çok yüksek değildi ama yukarıda diye artislik yapmıştım önüme atlamıştı fena kaçmıştım
çok şanslı olduğun o sahneler olmuşBir okuldayız sınav olacağız felan hocanın teki geldi artistlik yaptı bağırdı çağırdı sınavı yapan hocanın tepesi attı tabi sınıf hocamız sen sınıfıma bağırmasın felan filan artistlik yapan hocayla sınıf hocamız bir saat tartıştı verhasıl tartışma derken müdür geldi odasına götürdü olayı anlattı sınıf hocamız müdüre müdür dedi senin hakkın yok tabi bu hoca müdüre bağırınca ceza aldıo günde şansa sınav iptal olmuştu
kesin yaşanmıştırlise zamanında sınıfta gaz bombası patlatıp dersi sabote etmek olan planım hayata geçtiğinde astım hastaları hastaneye kaldırıldı, uzaklaştırma aldım ve öğrencilerin aileleri dava açtı.
Şanslıymışsınız bayaBir okuldayız sınav olacağız felan hocanın teki geldi artistlik yaptı bağırdı çağırdı sınavı yapan hocanın tepesi attı tabi sınıf hocamız sen sınıfıma bağırmasın felan filan artistlik yapan hocayla sınıf hocamız bir saat tartıştı verhasıl tartışma derken müdür geldi odasına götürdü olayı anlattı sınıf hocamız müdüre müdür dedi senin hakkın yok tabi bu hoca müdüre bağırınca ceza aldıo günde şansa sınav iptal olmuştu
Final haftasındaydım kafam çok dolu ve sabahladığımdan çoğu şeyi artık ezbere yapıyorum. Kahve sipariş edip, tezgahta duran kıza borcunun 19tl demiştim asddasdsadas
vay be şansa bak ama sizin hoca da çok gaza gelmişBir okuldayız sınav olacağız felan hocanın teki geldi artistlik yaptı bağırdı çağırdı sınavı yapan hocanın tepesi attı tabi sınıf hocamız sen sınıfıma bağırmasın felan filan artistlik yapan hocayla sınıf hocamız bir saat tartıştı verhasıl tartışma derken müdür geldi odasına götürdü olayı anlattı sınıf hocamız müdüre müdür dedi senin hakkın yok tabi bu hoca müdüre bağırınca ceza aldıo günde şansa sınav iptal olmuştu
okul turnuvasında kız nasıl oluyor oha7 sınıfta okul turnuvasında ıken bı tane kız vardı oda dahıldı mac a ondan omuz yemıstım
her anım ılgınc ya bu zamana kadar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?