İlişkimdeki heyecanı kaybettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
İlişkimdeki heyecanı kaybettim ve yeni arayışlara girdim. Sizce doğru mu yapıyorum? Siz olsaydınız ne yapardınız?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
3 HİZMET YILI
En doğrusunu yapmışsın ama burada ne demek istedin onu anlayamadım yani Sevgili açısından mı konu eğer öyleyse doğru birşey yapmışsın çünkü artık kızların tadı tuzu kalmadı ben bile 4 aydır kızlarla konuşmuyorum artık konuşa konuşa bıktım yani

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Kız işleri saçma takıl yeni arkadaşlar edin

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Kankam bu olay bana çok oldu sıkıntı şu evet heyecanı kaybedince bende yeni manitalar yaptım ama işin sonunda hep eskileri özledim değişik bir his tecrübemi böyle aktarabilirim sana.

mad scientist
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Haklı olduğuna inanıyorum, ilgini kaybettiysen devam etmek için bir sebep yok

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Takılabilecek uğraşılacak bir iş uğraş bul kendine kafanı başka şeylere dağıt hobi vs. aman deyim sonunda pişman olabileceğin bir şey yapma her türlü en çok üzülen sen olursun oturup kendisiylede konuşabilirsin konuyu düzgünce şöyle böyle diye beraber ortak bir karar verirsiniz ilişkinizin süresini bilmiyorum ama karşı tarafta seviyorsa elinden geleni yapar zaten sen de o konuşmadan sonra hala bir şey hissetmiyor veya istemiyorsan uzatmaya gerek yoktur o zaman.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
En doğrusunu yapmışsın ama burada ne demek istedin onu anlayamadım yani Sevgili açısından mı konu eğer öyleyse doğru birşey yapmışsın çünkü artık kızların tadı tuzu kalmadı ben bile 4 aydır kızlarla konuşmuyorum artık konuşa konuşa bıktım yani
Çok iyi noktaya değindin sadece konuşuyoruz.
Konuşurken seni şöyle öperim böyle öperim diyor. Buluşmada tık yok , ilk adımı ben atıyorum hep. Geçen s*x mevzusu açıldı midem bulanıyor dedi konuyu kapattırdı. Ergen kız gibi🤣

Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhoş
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
İlgini kaybetmedin sadece onu fazla cepte görmeye başladın kaybettiğin zaman değerini anlayacaksın

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Konuşurken seni şöyle öperim böyle öperim diyor. Buluşmada tık yok , ilk adımı ben atıyorum hep. Geçen s*x mevzusu açıldı midem bulanıyor dedi konuyu kapattırdı. Ergen kız gibi🤣
Yaşın 19 gösteriyor ergen sayılırsın . Sen ilişkiyi tek gecelik sanmışsın anladığım kadarıyla , hayırlısı. Hobi falan bulamazsın sen , git para avcıları var onları kovala yedir içir yapacağını yap. Tam senlik işte anladığım kadarıyla

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Kankam şimdi o yaşlarda kız biraz utangaç çekingen olabilir o yüzden ergen olarak görme bizim zamanımızda da öyleydi wp den konuşulurdu her şey buluşmada herkes utangaç çekingen :D

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Dert etme biri gider biri gelir.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kanka aynisini ben de yasadim heycanini kaybettim ayrildim sonra pisman oldum ona göre düsün : )

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Yaşın 19 gösteriyor ergen sayılırsın . Sen ilişkiyi tek gecelik sanmışsın anladığım kadarıyla , hayırlısı. Hobi falan bulamazsın sen , git para avcıları var onları kovala yedir içir yapacağını yap. Tam senlik işte anladığım kadarıyla
hocam ayıp oluyo ama he diyanet işleri bile diyo

Diyanet: Evlenme şartıyla mahrem yerlerinize bakın​

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Önce kızdan ayrıl ayıp olmasın sonrasında illa ki yeni heyecanlara geçersin

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Yaşadığın olayı bilemediğim için bir yanıt vermem saçma olacaktır. Fakat kendini iyi hissettiğin şeylerin arkasını bırakma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...