İlişkiniz varmı ve mutlumusunuz gelin dertlerimizi paylaşalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KuzucardagLi
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar 3 senelik sevgilimle ayrıldım alköle sigaraya başvurdum biliyorum saçma yapıyorum ama dertlerimi azda olsa indiriyor belki o bensiz mutludur ama ben mutsuzum bana üzülmemem için danışabileceğiniz şeyler varmı ?

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dostum unutmaya çalış. Onla alakalı gönderiler veya onu anımsatıcak şeyler görmemek için elinden geleni yap. Onla alakalı şeyler görme unut onu. Sevdiğin şeylere yönel. Kafanı dağıt düşünmemeye çalış. Hobilerin falan varmıdır ?

KuzucardagLi
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Dostum unutmaya çalış. Onla alakalı gönderiler veya onu anımsatıcak şeyler görmemek için elinden geleni yap. Onla alakalı şeyler görme unut onu. Sevdiğin şeylere yönel. Kafanı dağıt düşünmemeye çalış. Hobilerin falan varmıdır ?
Dostum onunla ilgili herşeyi yavaş yavaş silmeye başladım löl oynuyordum hilesini araştırdım ve buraya geldim hileden daha çok burda arkadaş ortamı oldugunu gördüm ve dertlerimi az da olsa yitirmeye başladım

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Çok takma kafana zamanla unutursun ama sigarayı içkiyi bırak bak ramazan ayındayız mübarek gün

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
2 yıllık ilişkim var. şuan mutluyuz. aslında bizimde mutlu olmadığımız zamanlar oluyor ama ayrılmak aklımızda olmadığı için bugün mutsuz olsakta seven insan bırakmaz. yarın mutlu olacağını bilir.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Bireysel düşünme taraftarıyım bi insana faxla bağlı kalmak iyi değil çünkü onun yokluğunda ne yapacağını bilemezsin o yüzden yalnız kamlak daha iyi bana göre

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Olma aşamasındayım hocam flörtleşiyoruz ama olma ihtimali yüksek tanıyoruz birbirimizi inşallah hayırlısı olur

KuzucardagLi
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Çok takma kafana zamanla unutursun ama sigarayı içkiyi bırak bak ramazan ayındayız mübarek gün
Dostum alkölü bıraktım ama sigara biraz sıkıntı olabilir iftara kadar sigarasız dayanırım ama alkölü bıraktım
Post automatically merged:

2 yıllık ilişkim var. şuan mutluyuz. aslında bizimde mutlu olmadığımız zamanlar oluyor ama ayrılmak aklımızda olmadığı için bugün mutsuz olsakta seven insan bırakmaz. yarın mutlu olacağını bilir.
Saolasın hocam inşallah daha çok mutlu olursunuz allah ayırmasın

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Ayrılık acısı evde uyurarak geçmez kendini zorlayıp sosyalleşiceksin, mümkün olduğunca karşı cinsle.

KuzucardagLi
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bireysel düşünme taraftarıyım bi insana faxla bağlı kalmak iyi değil çünkü onun yokluğunda ne yapacağını bilemezsin o yüzden yalnız kamlak daha iyi bana göre
Hocam düşünceleriniz için teşşekür ederim iyi günler iyi oruçlar allah kabul etsin

Ayrılık acısı evde uyurarak geçmez kendini zorlayıp sosyalleşiceksin, mümkün olduğunca karşı cinsle.
İnstagramdan arkadaşlarımızla konuşuyoruz artık hocam

Olma aşamasındayım hocam flörtleşiyoruz ama olma ihtimali yüksek tanıyoruz birbirimizi inşallah hayırlısı olur
Hocam inşallah çift olursunuz mutluluklar şimdiden :)

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yakında bir yılımız dolacak çok mutluyuz kavgalar olacak tabi ama önemli olan aradaki sevgi kavga her aşkda olur

Cooldoge
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
5 yıl sonrasını düşün hayatında var olcakmı diye düşün sonra dert edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...