Haklısın dostum allahın izniyle tutacam orucumuboşver karı kızı namazını kıl orucunu tut
Dostum onunla ilgili herşeyi yavaş yavaş silmeye başladım löl oynuyordum hilesini araştırdım ve buraya geldim hileden daha çok burda arkadaş ortamı oldugunu gördüm ve dertlerimi az da olsa yitirmeye başladımDostum unutmaya çalış. Onla alakalı gönderiler veya onu anımsatıcak şeyler görmemek için elinden geleni yap. Onla alakalı şeyler görme unut onu. Sevdiğin şeylere yönel. Kafanı dağıt düşünmemeye çalış. Hobilerin falan varmıdır ?
Umarım mutlu olursun bromOlma aşamasındayım hocam flörtleşiyoruz ama olma ihtimali yüksek tanıyoruz birbirimizi inşallah hayırlısı olur
Dostum alkölü bıraktım ama sigara biraz sıkıntı olabilir iftara kadar sigarasız dayanırım ama alkölü bıraktımÇok takma kafana zamanla unutursun ama sigarayı içkiyi bırak bak ramazan ayındayız mübarek gün
Saolasın hocam inşallah daha çok mutlu olursunuz allah ayırmasın2 yıllık ilişkim var. şuan mutluyuz. aslında bizimde mutlu olmadığımız zamanlar oluyor ama ayrılmak aklımızda olmadığı için bugün mutsuz olsakta seven insan bırakmaz. yarın mutlu olacağını bilir.
Hocam düşünceleriniz için teşşekür ederim iyi günler iyi oruçlar allah kabul etsinBireysel düşünme taraftarıyım bi insana faxla bağlı kalmak iyi değil çünkü onun yokluğunda ne yapacağını bilemezsin o yüzden yalnız kamlak daha iyi bana göre
İnstagramdan arkadaşlarımızla konuşuyoruz artık hocamAyrılık acısı evde uyurarak geçmez kendini zorlayıp sosyalleşiceksin, mümkün olduğunca karşı cinsle.
Hocam inşallah çift olursunuz mutluluklar şimdidenOlma aşamasındayım hocam flörtleşiyoruz ama olma ihtimali yüksek tanıyoruz birbirimizi inşallah hayırlısı olur
Allah mutlu etsin hocamyakında bir yılımız dolacak çok mutluyuz kavgalar olacak tabi ama önemli olan aradaki sevgi kavga her aşkda olur
çok saol hocamAllah mutlu etsin hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?