İlk Adobe After Effect Çalışmam (Memory Hackers Logo)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
İlk Çalışmamı Logo Üzerinde Denemek İstedim ve Bunun İçinde Memory Hackers Logosunu Seçtim. .avi Formatı da Mevcut Ancak Sizlere .gif Olarak Göstermek İstedim. Grafik alanında Ustalaşmış Kişilerin Yorumları Benim İçin Çok Değerli. Şimdiden Beğenen ve Beğenmeyen Herkese Teşekkürler. İyi Forumlar

16z11N.gif

Tek Rakibim Microsoft
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
eline sağlık çok güzel olmuş. avangers yok oluş anına benzemiş :D

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bence o logonun yok olma anı biraz daha hızlı olabilir ve logo kötü duruyor onun dışında :gelisirabii:

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Eline Sağlık dostum. İlk çalışmaya göre baya başarılı :)

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Logo eğilip bükülmese ve beyaz renk değil de parçacık efektleriyle aynı renk olsa çok daha güzel olurmuş. Eline sağlık

Game Developer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ben göremiyorum logoyu bendemi sorun var acaba? sadece açıklaman gözüküyor

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Logoyu parçacıklar ile aynı renkte ve ThreeD(3D) halde olsa çok daha hoş olurmuş. Yine de gayet başarılı. :gelisirabii:

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
eline sağlık çok güzel olmuş. avangers yok oluş anına benzemiş :D

Biraz anımsatıyor evet :) Teşekkür ederim.
Bence o logonun yok olma anı biraz daha hızlı olabilir ve logo kötü duruyor onun dışında :gelisirabii:

İlk deneme olduğundan dolayı Linear kısmında ki zamanı acemi bir şekilde ayarladığımı tekrar tekrar açtığımda anladım. Teşekkür ederim
Bence güzel olmuş hoş duruyo eline sağlık :gelisirabii:

Eline Sağlık dostum. İlk çalışmaya göre baya başarılı :)

İlk deneme ne göre bence fena değil güzel olmuş.

Teşekkür ederim, yüreğinize sağlık..

Logo eğilip bükülmese ve beyaz renk değil de parçacık efektleriyle aynı renk olsa çok daha güzel olurmuş. Eline sağlık

Özellikle senin yorumunu bekledim, bu programda ilk tecrübem olduğundan dolayı biraz da Tutorial videsouna çok bağlı kalarak yapmak istemedim. Bir kaç saniye kaybından dolayı logo maalesef bu şekilde oldu. Parçacık rengini vermeye çalıştım ancak arka plan rengini değişmem gerekiyordu (tabi kendi hayalimce) o zaman da smoke efekti olmayacaktı. Zaten alt ve üstte de smoke efekti koymuştum ama render'da fark ettim Layer'da aktif etmeyi unutmuşum :D Senin

AMATÖR TASARIMCI
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bende adobe after effects ile ilgilkeniyorum fps değerini biraz daha yüksek tutmaya çalış 29fps güzel olur 60fps kasabilir

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Özellikle senin yorumunu bekledim, bu programda ilk tecrübem olduğundan dolayı biraz da Tutorial videsouna çok bağlı kalarak yapmak istemedim. Bir kaç saniye kaybından dolayı logo maalesef bu şekilde oldu. Parçacık rengini vermeye çalıştım ancak arka plan rengini değişmem gerekiyordu (tabi kendi hayalimce) o zaman da smoke efekti olmayacaktı. Zaten alt ve üstte de smoke efekti koymuştum ama render'da fark ettim Layer'da aktif etmeyi unutmuşum :D Senin
Bunun yanında çok az photoshop bilgin olursa çok faydası olur. Mesela logonun rengi ve boyutu için after effects üzerinden oynama yapmana gerek kalmaz. Ben sony vegas + photoshopun çok ekmeğini yedim :D

cpp python
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
After Effects'i iyi kullanan birisiyim ellerine sağlık güzel olmuş bence.
PLNyndIg9WNinpAGfd9dmfXuFj1mBe8SXPOIbyTCuvPiXZFClMNXFVlYD23HvNXiSa6UJ0vdE5Ew2120-fcrop64100000000fff.png

Eskiden yaptığım foto. Buda videolarım.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bende adobe after effects ile ilgilkeniyorum fps değerini biraz daha yüksek tutmaya çalış 29fps güzel olur 60fps kasabilir

Kısa zamanda deneyeceğim Fps ayarlarını. Teşekkür ederim dostum.

Bunun yanında çok az photoshop bilgin olursa çok faydası olur. Mesela logonun rengi ve boyutu için after effects üzerinden oynama yapmana gerek kalmaz. Ben sony vegas + photoshopun çok ekmeğini yedim :D

Sony Vegas Pro 13 kullanıyorum ama profesyonel bir şekilde değil. Logo boyutu beni zorladığı için de biraz görüntü akışında zorlandım, keşke Ps'de düzenleseydim :) Teşekkür ederim ilgin ve yorumların için.
PLNyndIg9WNinpAGfd9dmfXuFj1mBe8SXPOIbyTCuvPiXZFClMNXFVlYD23HvNXiSa6UJ0vdE5Ew2120-fcrop64100000000fff.png

Videolarını da izledim gayet başarılı :) Umarım zamanla bende bu şekilde ki videolar geçebilirim. Desteğin için teşekkür ederim.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Parçaladığın layera mask koy feather i arttır. Mask path ile istediğin yönde yok et o kalan particleleri.
Post automatically merged:

Knk why brothers isen ben Lacia.edits forumda olmana şaşırdım :)

cpp python
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Parçaladığın layera mask koy feather i arttır. Mask path ile istediğin yönde yok et o kalan particleleri.
Post automatically merged:

Knk why brothers isen ben Lacia.edits forumda olmana şaşırdım :)
Kanka zaten ben demiştim sayfada programlama ile uğraşıyorum edit sadece eğlence amaclı diye :)
Şİmdi riot games ve ea games'in sponsoru olan bir yazılım şirketindeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...