İlk defa anime

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar böyle nasıl desem normal dizilerde kesinlikle izlemelisin dedimizde prison break geliyor ya aklımıza işte
Animedede anime diyince aklımıza gelen en iyi anime dizisi hangisi söylermisiniz onunla başlıyayım konusuda yazarsanız sevinirim .

Space
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
İlk 5 önerilerimi sana özenle seçtim ve sunuyorum açık ve net olmak gerekirse bazılarını izlemedim fakat en azından konusal açıdan güzel ve sürükleyici olduklarını düşünüyorum öneririm. Şimdiden iyi seyirler bir beğenini esirgemez isen sevinirim :) ;)

1. Naruto / Naruto: Shippuuden

Naruto, içine hapsedilmiş kyubii (9 kuyruklu efsanevi tilki) yüzünden Konoha halkı tarafından yaratık olarak görülüp kenara itilmiş bir çocuktur. Naruto'nun bütün hedefi Ninja akademisini bitirip, Hokage olmaktır.

Akademi'nin ilk bölümünü bitirip genin olarak mezun olan Naruto, arkadaşları Sakura ve Sasuke ile chunin olabilmek için yeni eğitimlerine başlarlar.

Yaramaz ve bir o kadar heyecanlı bir kişiliğe sahip olan Naruto, içindeki kyuubinin gücünü yavaş yavaş öğrenecektir.

2. Fullmetal Alchemist

“İnsan bir şeyleri feda etmeden hiçbir şey elde edemez,

Bir şeyi elde etmek istiyorsan ona eş değerde bir şey sunmalısın,

Bu simyanın eşdeğer değiş-tokuş prensibidir.”

Elric kardeşler Edward ve Alphonse ölen annelerini diriltmek için simyaya başvururlar. Ama insan ruhu ile değiş-tokuş yapılacak eş değerde bir şey bulunmamaktadır. Deney sırasında büyük kardeş Edward bacağını, küçük kardeş Alphonse ise bedenini kaybeder. Edward elindeki son çareyi kullanıp Al’ın ruhunu bir zırha bağlamayı başarır ama bu esnada da kolunu kaybeder. İki kardeş annelerini diriltmenin imkansız olduğu büyük kayıplardan sonra anlar. Automail sayesinde mekanik uzuvlarına kavuşan Ed, kardeşine olanların kendi suçu olduğuna inanır. Al'ın bedenini geri almak ve simyayı daha da iyi öğrenmek için Elric kardeşler evlerini yakıp bir yolcuğa çıkarlar.

3. Shingeki no Kyojin (Attack on Titan)

Yüzyıllar evvel insanoğlu devler tarafından yok olmanın eşiğine getirilmiştir. Devler tıpkı anlatılagelmiş hikayelerdeki gibi, uzun, zekadan yoksun görünen, insanları yiyen ve de en kötüsü bunu beslenmek için değil zevk için yapan varlıklardır. Az sayıdaki insan, en uzun devlerden bile yüksek duvarlar inşa ederek çevreledikleri bir şehrin koruması altında hayatta kalmıştır. Şu anki zaman diliminde ise 100 yılı aşkın bir süredir tek bir dev dahi şehre ayak basmamıştır. Henüz erginliğe erişmemiş bir çocuk olan Eren ile sütkardeşi Mikasa, bir anda ortaya çıkan inanılmaz büyük bir devin saldırısı sonucu şehrin surlarının yıkılmasına tanık olurlar. Nispeten daha küçük olan devler surlarda açılan gedikten şehre akın ederler ve bu iki çocuk dehşet içerisinde annelerinin bir dev tarafından canlı canlı yenilişini izlerler. Eren bütün devleri öldürüp insanlığın intikamını alacağına yemin eder.

4. Noir

Mireille Bouquet, dünyanın en iyi kadın suikastçıdır. Aldığı bir

e-postanın yazarı onu & geçmişe hacca çağırıyordur. E-postayı

Japonya’dan bir kız gönderiyordur. Mireille, bu kızın izini sürüp

bulur: Yumura Kirika. Geçmişi hakkında hiçbir hatırlamayan ama kendine

de garip gelen bir şekilde oldukça iyi silah kullanan bu kız,

Mireille’i birlikte çalışmaya ikna eder. İki katilin bilmediği şey çok

eski bir organizasyon tarafından yakından izlendikleridir.

5. Deadman Wonderland

10 yıl önce yaşanan büyük bir depremde Tokyo'nun %70'i sular altında kalmıştır. O sırada Tokyo'da bulunan 14 yaşındaki Ganta Igarashi, felakete dair hiçbir şey hatırlamayan ve sadece normal bir hayat sürdürmeye devam etmek isteyen bir gençtir. Kendisi gibi felaket bölgesinden kurtulan insanlara 'kaçak' denmektedir. Arkadaşlarıyla yakında olacak olan bir sınıf gezisini tartıştıkları sırada sınıflarının dışında bir adam belirir. Red Man diye anılan bu adam bir anda Ganta'nın sınıfındaki herkesi katleder ve geriye sadece onu hayatta bırakır. Adam, ortadan kaybolmadan önce Ganta'nın göğsüne kırmızı bir kristal yerleştirir.

Gözlerini hastanede açan Ganta, neler olduğunu anlayamadan işlemediği bir suçtan hüküm giyer. Sınıftaki herkesi onun katlettiğine inanılmaktadır ve idam cezasına çarptırılır. Depremden sonra Tokyo'yu kalkındırmak amacıyla turistik bir yer olarak inşa edilen özel bir hapishaneye gönderilir: Deadman Wonderland'a. Bu hapishanede mahkumlar hem oranın çalışanları hem de ziyaretçilerin "eğlencesi" olarak görev yapmaktadır.

İdam cezalarının bile ilginç şekillerde gerçekleştirildiği bu hapishanede boynuna, bedenine zehir enjekte eden özel bir boyunluk takılan Ganta'nın 3 günde bir özel bir panzehir alarak kendini kurtarması gerekmektedir. Ganta, burada kendisini eskien tanıyor gibi görünen Shiro adlı gizemli bir kızla ve herşeyin yerini belirleyebilme yeteneğine sahip olan kleptoman Yoh ile dostluk kurar. Bu sırada göğsündeki kristalin kendisine ilginç bir güç sağladığını keşfeder. Bu suçu üzerine atan Red Man'i bulmaya ve masumiyetini kanıtlamaya kararlı olan gencin hayatı, anlam veremediği sayısız karmaşanın içine sürükleneceği bir 'şova' dönüşmek üzeredir.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Naruto izleme lütfen, ben alucard ile başladım.

sch

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
sey var black clover efsane

Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Yeni başlıyorsan death note

Zero to Hero
Üye
5 HİZMET YILI
death note den başla 2. tokyo ghul izle diger animeler cöp zaten

Remember remember the 5th of november
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar böyle nasıl desem normal dizilerde kesinlikle izlemelisin dedimizde prison break geliyor ya aklımıza işte
Animedede anime diyince aklımıza gelen en iyi anime dizisi hangisi söylermisiniz onunla başlıyayım konusuda yazarsanız sevinirim .
Avatar der geçerim kankam kesin izle

Üye
5 HİZMET YILI
Naruto izleme lütfen, ben alucard ile başladım.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bneim ilk animem Another 'di gerilim animesiydi

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Sene Olmus 2020 Ben Hala Naruto İzliyom Kardesim Sayasinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...