o zaten dikkat çekmesi için öyle işlevini yaptıysa okeydirYa iyi hoşta
Offline yazısının arkasındaki çizgi gözüme çarptı çok beğenemedim onu
Güzel ilk denemeye göre
biraz yakınlaştırınca silgi fırça izlerinin hataları var ama onları görmezden gelin düzeltemedimYa iyi hoşta
Offline yazısının arkasındaki çizgi gözüme çarptı çok beğenemedim onu
Güzel ilk denemeye göre
offline yazı fontu en yakın buydu benim fontlarım arasında birazda orası dikkat çekmesi için farklı yaptım yazıyla aynı fontu kulannınca hiç havalı durmadı yazı gibi olmadı birde ne yazdığı belli olmuyordu oyuzden böyle birşey tercih ettim yazıda YONEY yazıyor ama fonttan dolayı O yarısında kesilmiş olduğu için çok ayrık gibi duruyor ama onun tamamında hizalayınca o arasında boşluklar hepsinde aynı aslında üstlerdeki renklerde yazının rengine uygun olsun olsun dedim arka plan hoş dursun çok boş siyah background kalmasın diye öyle bir şey ekledim ama kırmızı çok baskın oldu benim gözümde onu biraz daha kısmaya çalıştım bu sefer sarı baskın oldu ama dediklerini yapmaya çalışcam başka bir resimde denicemOffline yazı font stili biraz daha digital tarzlarda olup ana yazı ile yakın olabilirdi. Bir diğer durum ise ana yazının harfleri arasında ki boşluklar. Birinci (Y) harfi ile ikinci harf (A) arasında göze çarpar derece de fark mevcut ki harf aralıklarının çoğu birbirine eşit değil. Bilerek yapmış da olabilirsin bilemiyorum. Sağ üst köşede ki Turuncu tarzı renk yerine sol tarafta ki renk olsaydı bence daha hoş dururdu. Yine de ilk çalışmana göre güzel, geliştirmen dileği ile emeğine sağlık. İyi forumlar
Teşekkürler inşallah devam ettircemEline sağlık çok güzel olmuş
sen imzanı after efects denmi yaptın bende o tarz bir şey eklemek istiyorum bu wallpaper ekranınaOffline yazı font stili biraz daha digital tarzlarda olup ana yazı ile yakın olabilirdi. Bir diğer durum ise ana yazının harfleri arasında ki boşluklar. Birinci (Y) harfi ile ikinci harf (A) arasında göze çarpar derece de fark mevcut ki harf aralıklarının çoğu birbirine eşit değil. Bilerek yapmış da olabilirsin bilemiyorum. Sağ üst köşede ki Turuncu tarzı renk yerine sol tarafta ki renk olsaydı bence daha hoş dururdu. Yine de ilk çalışmana göre güzel, geliştirmen dileği ile emeğine sağlık. İyi forumlar
Hayırlısı olsunTeşekkürler inşallah devam ettircem
Post automatically merged:
sen imzanı after efects denmi yaptın bende o tarz bir şey eklemek istiyorum bu wallpaper ekranına
TeşekkürlerGüzel olmuş ellerine sağlık
Teşekkürler inşallah devam ettircem
Post automatically merged:
sen imzanı after efects denmi yaptın bende o tarz bir şey eklemek istiyorum bu wallpaper ekranına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?