İlk Deneme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
✪Hayırlısıyla Programcı
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kuzenimin Twitchde Offline ekranı için bir tasarım denedim sadece bildiğim şeylerle yaptım nasıl olmuş ilk tasarıma göre yavaş yavaş öğrenip daha havalı şeyler yapmayı planlıyorum sizin aklınızda öneriler varsa nasıl gelişebileceğim hakkında her türlü eleştiri önerilerinizi bekliyorum (eleştirilerde alınmam adı üstünde eleştiri her türlü kabul ederim hatalarımı yüzüme vurursanız daha da iyileşirim.).
Offline.jpg

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Ya iyi hoşta
Offline yazısının arkasındaki çizgi gözüme çarptı çok beğenemedim onu :D
Güzel ilk denemeye göre

✪Hayırlısıyla Programcı
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ya iyi hoşta
Güzel ilk denemeye göre
o zaten dikkat çekmesi için öyle işlevini yaptıysa okeydir :D
Post automatically merged:

Ya iyi hoşta
Güzel ilk denemeye göre
biraz yakınlaştırınca silgi fırça izlerinin hataları var ama onları görmezden gelin düzeltemedim :D

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
@Waaps zaten kimse görsele o kadar yaklaşmaz bence twitch izleyicilerinin :D

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Offline yazı font stili biraz daha digital tarzlarda olup ana yazı ile yakın olabilirdi. Bir diğer durum ise ana yazının harfleri arasında ki boşluklar. Birinci (Y) harfi ile ikinci harf (A) arasında göze çarpar derece de fark mevcut ki harf aralıklarının çoğu birbirine eşit değil. Bilerek yapmış da olabilirsin bilemiyorum. Sağ üst köşede ki Turuncu tarzı renk yerine sol tarafta ki renk olsaydı bence daha hoş dururdu. Yine de ilk çalışmana göre güzel, geliştirmen dileği ile emeğine sağlık. İyi forumlar

✪Hayırlısıyla Programcı
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Offline yazı font stili biraz daha digital tarzlarda olup ana yazı ile yakın olabilirdi. Bir diğer durum ise ana yazının harfleri arasında ki boşluklar. Birinci (Y) harfi ile ikinci harf (A) arasında göze çarpar derece de fark mevcut ki harf aralıklarının çoğu birbirine eşit değil. Bilerek yapmış da olabilirsin bilemiyorum. Sağ üst köşede ki Turuncu tarzı renk yerine sol tarafta ki renk olsaydı bence daha hoş dururdu. Yine de ilk çalışmana göre güzel, geliştirmen dileği ile emeğine sağlık. İyi forumlar
offline yazı fontu en yakın buydu benim fontlarım arasında birazda orası dikkat çekmesi için farklı yaptım yazıyla aynı fontu kulannınca hiç havalı durmadı yazı gibi olmadı birde ne yazdığı belli olmuyordu oyuzden böyle birşey tercih ettim yazıda YONEY yazıyor ama fonttan dolayı O yarısında kesilmiş olduğu için çok ayrık gibi duruyor ama onun tamamında hizalayınca o arasında boşluklar hepsinde aynı aslında üstlerdeki renklerde yazının rengine uygun olsun olsun dedim arka plan hoş dursun çok boş siyah background kalmasın diye öyle bir şey ekledim ama kırmızı çok baskın oldu benim gözümde onu biraz daha kısmaya çalıştım bu sefer sarı baskın oldu ama dediklerini yapmaya çalışcam başka bir resimde denicem

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Eline sağlık çok güzel olmuş

✪Hayırlısıyla Programcı
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Eline sağlık çok güzel olmuş
Teşekkürler inşallah devam ettircem

sen imzanı after efects denmi yaptın bende o tarz bir şey eklemek istiyorum bu wallpaper ekranına

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI

sen imzanı after efects denmi yaptın bende o tarz bir şey eklemek istiyorum bu wallpaper ekranına
Hayırlısı olsun

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI

Evet After Effects'den yaptım ben.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
güzel olmus ellerine sağlık reis banada öğretirmsn renkli banner yapmayı ? renk değiştiren hareketli falan

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Güzel Olmuş Ama Kanal İsmini Daha İyi Yazabilirsin

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Daha modern ve dik fontlar kullanmanı tavsiye ederim. Eğer kanal mayınkıraft üzerine değilse de daha güzel renkler tercih edilebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...