Arkadaslar İlk Defa Böyle Bir Sey denedim Yaklasık 1 buçuk Saatimi Aldı Çok ugrastım umarım güzel olmuştur. @Crystal Hocam Tesekkur ederim yardımlarınız için.Bunuda tek basıma olabildigince güzel yapmaya calıstım 
Teşekkür ederimGüzel olmuş göze hoş ve yormadan gelip eline sağlik
Teşekkür ederimFortnite gibi olmuş gayet güzel eline sağlık
İlk defa denedim teşekkür ediyorum abiabsürt bir tasarım çalışması olmuş güzel![]()
neyin ne olduğunu öğren kullanılan css lere bak kapat aç ne işe yarıyor bunları bil yeterli daha iyilerini yaparsınİlk defa denedim teşekkür ediyorum abi
@Kral234576 Artık geliştiricez yavaş yavaş ilkti bueywallah görüşün için
Saol abi geliştirmeyi düşünüyorum zaten böyle böyle deneyecegim daha güzellerini saol önerin içinneyin ne olduğunu öğren kullanılan css lere bak kapat aç ne işe yarıyor bunları bil yeterli daha iyilerini yaparsın![]()
Teşekkür ederimGüzel Olmuş
Tşekkür ederimGüzel ve tatlı olmuş. Ellerine sağlık![]()
Saolun Hocam geliştirecez artık gide gideYazı tipleri gelişirse çok daha güzel olurBöyle de güzel olmuş eline sağlık
![]()
EywallahButon tasarimlarini chrome seklinde yapsan daha iyi olurmus eline saglik
Eywallah geliştiricegim zaten teşekkürler yorumun içinGüzel olmuş, eline sağlık. Fakat yazıların arkasındaki beyaz yeri kaldırırsan daha güzel olurBaşarılar..