aynen daha önce çalışmamış olmamın korkusu var biraza iş bilmiyorum hiçkanka reyoncu olarak hiç çalışmadım ama sakin ol heyecan yapma ve acele etme garsonluk vs yaptım ben çoğu zaman ilk günler tabiki heyecanlı oluyor ama 1 haftaya uzun yıllardır çalışıyormuş gbi olursun
anlamadığın şeyi kesinlikle sor bir şey diyen olmuyor genelde her anlamadıpın şeyi sor yoksa aynı işi tekrar yapmak zorunda kalırsın umarım iyi insanlarla çalışırsın bro yardımcı olurlarsa sıkıntı yaşamazsın kolay gelsinaynen daha önce çalışmamış olmamın korkusu var biraza iş bilmiyorum hiç
hocam bende senin gibiyim 18 yaşıma kadar hiç bir yerde çalışmadım 18 ime girdikten 3 ay sonra bir fabrikada torna bölümünde işe başladım ilk 1 2 hafta stres heyecan ortama alışmaktan çok terliyordum heyecandan sonra 1 ay geçti 2 ay geçti alıştım insanlara sende alışırsın heyecan yapmamaya çalış normal bir şey zaten.aynen daha önce çalışmamış olmamın korkusu var biraza iş bilmiyorum hiç
Endişe Etmeye Gerek Olduğunu Sanmıyorum Normal Çalışıcaksın Çok Ağır Bir İşte Olduğunu SanmıyorumKim markette reyoncu olarak yarın işe başlıyorum 21 yaşındayım web yazılımcısı olarak evden çalışıyorum ek gelir için marketi tercih ettim başvurdum aldılar, fakat ben hayatım boyunca hiçbir işte çalışmadım yatkınlığım yok denilcek kadar az bu yüzden çok korkuyorum ne yapıcağımı bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum çok endişe duyuyorum
Endişe etmenize gerek yok ama evdeki kadar kolay olur mu orasını bilememKim markette reyoncu olarak yarın işe başlıyorum 21 yaşındayım web yazılımcısı olarak evden çalışıyorum ek gelir için marketi tercih ettim başvurdum aldılar, fakat ben hayatım boyunca hiçbir işte çalışmadım yatkınlığım yok denilcek kadar az bu yüzden çok korkuyorum ne yapıcağımı bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum çok endişe duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?