İlk kez işe başlayan birisi için tavsiyeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Ben Brezilyalıyım ve web'de çalışan herkes için durum kolay değil, herhangi bir FL almadım ve hiçbir şirket beni işe almıyor

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
market yada herhangi bir iş ne olursa olsun dünyanın en zor işi insanlarla uğraşmak ben 3 yıl bimde calıstım bnm sana önerim kmseyle polemiğe girme baktın adam laftan anlamıyr uzatıyor size sorumlumu cagırayım de o muhattab olsun bn oyle yapardım cogu zaman

Üye
3 HİZMET YILI
hoşgörülü ol eğer zor durumda değilsen işten ayrılabilirsin hayatın sonu değil sonuçta kolay gelsin bu arada

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
aynen daha önce çalışmamış olmamın korkusu var biraza iş bilmiyorum hiç :)
Sakin relax takıl dostum korkacak birşey de yok ortada karşındakiler de bir insan
Bize karşımızdaki patronlar bile karışamadı ,sen yeni eleman olduğun için işin inceliğini,yolsuzluğunu,çakallığını öğrenirsin zamanla

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kral yönetmede kim varsa anlar zaten newbie olduğunu zamanla öğrecenirsin kasma derim ben

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
diyebileceğim en önemli şey her işe koşma kimseyi kendine alıştırma işinden başka bir iş yapmanı isterler ise yapmam de tehdit ederse bb dersin ordan bi cacık olmaz

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
önereceğim tek şey insanlara karşı güler yüzlü ol bunun yanı sıra her işi ben yaparım ben ederim tarzında olma bütün her şeyi sana yüklerler yeri geldiğinde karşı çıkmayı bil tabii abartı bir tepki vermeden bol şans, iyi çalışmalar.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
korkmana gerek yok her işe koşmaya çalışma kendini kanıtla ama her şeyi yapabilme yoksa çok kullanılırsın yeteri kadar çalış ne fazla ne az emek ver paranın hakkı kadar çalış çalışma arkadaşlarınla iyi geçin ama ille de yalandan samimi olmana gerek yok kafana uyanlarla takıl uymazsa iş gereği konuş sadece gereksiz muhabbete gerek yok

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sakin ol Allahı an ve dua et Allahın izniyle başa çıkamayacağın hiç bir iş olmaz

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Sakin ol tatlı dilli ol zaman sonra alışırsın kanka hiç telaş yapma

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Rahat ol kasma ben stajyerim güverte işletme bölümünde tekne ve deniz araçları üzerinde çalışıyodum işimin dışında başka işlerde yaptırıyorlardı. Ama çoğu yerdede böyle farklı işler yapabiliyosun garsonken çöp atmak zorunda kalabiliyosun. Sana farklı bir iş yaptıracaklarını sanmıyorum müşterilere güler yüzlü olursan onlarda sana güler yüzlü olur günün güzel geçer. Labale olma fakat.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
knk üzgün veya sinirli olsan bile müşterilere gülen yüzle yardımcı olmaya çalış müşteri aptalca birşey yapmıyosa sakin kal ful aslında ful sakin kal

kerem
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
sadece efendi ol ve düzgün konuş işi öğrenmen kısa sürer

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Kim markette reyoncu olarak yarın işe başlıyorum 21 yaşındayım web yazılımcısı olarak evden çalışıyorum ek gelir için marketi tercih ettim başvurdum aldılar, fakat ben hayatım boyunca hiçbir işte çalışmadım yatkınlığım yok denilcek kadar az bu yüzden çok korkuyorum ne yapıcağımı bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum çok endişe duyuyorum
kanka basit iş zaten boşver çok heyecanlanma normal bi insan gibi davran bişey olmaz h.o bu arada

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ne söylerlerse onu yapıyorsun bir de gülür yüzlü ol insanlara karşı sana soru soran olacak çünkü... Yapmayanlara tek atasım geliyor

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
knkam tavsiyem panik heyecabnyapma işi öğrenmeye çalış 1 2 haftada öğrenirsin zaten kendine güven bol kazançlar

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
ilk işe girdiğimde bende çok stresliydim fakat arkadaş edinip destek alırsan bu zamanla azalıyor rahat rahat çalışıyosun bide dikkatli ol

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ilk işe girdiğimde bende çok stresliydim fakat arkadaş edinip destek alırsan bu zamanla azalıyor rahat rahat çalışıyosun bide dikkatli ol
aslında öyle bu korku olduğunu değil heycan olduğunu düşünüyorum çok utangaç biri olduğum için işi yapamam diye korkuyorum :( yarın öglen 1 de gidicem aksamda 10 gelicem bakalim yarin başlıyorum sigortayı yaptilar

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Knka ilk bir haftan veya bir ayın hemen hemen bu şekilde stresli geçiyor işe ve ortama alıştıktan sonra evdeyken işe işteyken eve gidesin geliyor normaldir bu heycanın korkun çok kafana takma maks 1 haftaya bir şeyin kalmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...