İlk kez script kullanan birisi nelere dikkat etmeli?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bir el jinx oynayıp test ettim challenger cfg ile fakat herşey güzel ilerlemesine rağmen bazen kimseye skill bile atmıyor bazen fight ortasında dibimdeki garanti öldüreceğim adama bile ulti atıyor hangi ayar tam olarak ne işe yarıyor ve nasıl kullanılmalı anlatabilir misiniz veyahut anlatan bir post varsa yönlendirebilir misiniz bulamadım da.

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Tüm ayarları kurcalaman gerek auto R yi kapat bence.
ben tüm herolarda kendim skill atmaya çalışırım sadece dodge konusunda scripten yardım alıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
bence ayarları iyi bilmen gerekiyor bir yanlışla ( istemediğin birşey ile ) karşılaştığın zaman çözmen lazım eğer o yanlış oyunu etkiliyorsa kesin kaybetiriyor mesela her hero da çalışmıyor ona da dikat et

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bende yeni başlayacağım üyeliğim bitince inş çok belli olmaz legit olmak lazım en önemlisi o

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
combo daki r yi kapatilir sadece base ulti kullabilirsin ve r yi kendin atabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dodge u sakın full e çekme aşırı belli ediyor skill tutturma oranlarıyla da oynama bence

Üye
3 HİZMET YILI
legit oyna ve tüm ayarları bil halledersin

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
jinxde oyun cok takılıyor benden mı kaynaklı bılmıyorum ama burdan bı arakdasta denedı aynısı ondada oluyordu

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Bir el jinx oynayıp test ettim challenger cfg ile fakat herşey güzel ilerlemesine rağmen bazen kimseye skill bile atmıyor bazen fight ortasında dibimdeki garanti öldüreceğim adama bile ulti atıyor hangi ayar tam olarak ne işe yarıyor ve nasıl kullanılmalı anlatabilir misiniz veyahut anlatan bir post varsa yönlendirebilir misiniz bulamadım da.
ayarları iyice bak araştır öğren ya nolucak diyede fulleme herşeyi güzel configler var sitede onları takip edebilrisin elinden geldiğince legit oynaman gerekir

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Auto R'yi kapat çünkü başka lanedeki adamlar tradeyi kaybettigi zaman kule altında base atmıyor ve baseye doğru yürüyenler oluyor ve jinx scripti o adama ulti atıyor bu hile olduğunu belli ediyor Auto R yi kapatmalısın

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Auto R'yi kapat çünkü başka lanedeki adamlar tradeyi kaybettigi zaman kule altında base atmıyor ve baseye doğru yürüyenler oluyor ve jinx scripti o adama ulti atıyor bu hile olduğunu belli ediyor Auto R yi kapatmalısın
base U secenegı var onu kapatsa yetıyor

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Script ilk defa oynuyorsan hazir bi config yuklemeni oneririm ardindan dikkat etmen gerek diger sey ping ayarini en dusuge cekmek ve target selector kısmından lock on select targeti tiklersen birisine sol tik attiginda etrafinda beyaz daire cikar ve ona kitlenir eger ban yemek istemiyosan k tusuna basip evade kapat ve baseult seceneginide kapat

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Güzel bir Config çekmelisin kuzen, internetten neyin ne olduğunu araştırıp kendin yapman senin bilinçli olmanı sağlar. Fakat uğraşmak istemezsen hazır configler var.

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Hazır bir config kullan ve legit oyna.

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Script ilk defa oynuyorsan hazir bi config yuklemeni oneririm ardindan dikkat etmen gerek diger sey ping ayarini en dusuge cekmek ve target selector kısmından lock on select targeti tiklersen birisine sol tik attiginda etrafinda beyaz daire cikar ve ona kitlenir eger ban yemek istemiyosan k tusuna basip evade kapat ve baseult seceneginide kapat
bende şimdi deniyorum dediğin ayarlar nedir neye yarıyor anlatabilir misin rica etsem mesela evade ve baseult bunlar tam olarak ne işe yarıyor hocam

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
oynadığın çara uygun cfg'yi bulmalısın

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bence bir karakterin configini bulup onu mainlrsen senden şüpelenen birisi örneğin hesabına baktığı zaman hep aynı karakterioynadığını görünce smurf falan zanede bilir iyi bi fikir bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...