Onaylı Üye
ayarları iyice bak araştır öğren ya nolucak diyede fulleme herşeyi güzel configler var sitede onları takip edebilrisin elinden geldiğince legit oynaman gerekirBir el jinx oynayıp test ettim challenger cfg ile fakat herşey güzel ilerlemesine rağmen bazen kimseye skill bile atmıyor bazen fight ortasında dibimdeki garanti öldüreceğim adama bile ulti atıyor hangi ayar tam olarak ne işe yarıyor ve nasıl kullanılmalı anlatabilir misiniz veyahut anlatan bir post varsa yönlendirebilir misiniz bulamadım da.
base U secenegı var onu kapatsa yetıyorAuto R'yi kapat çünkü başka lanedeki adamlar tradeyi kaybettigi zaman kule altında base atmıyor ve baseye doğru yürüyenler oluyor ve jinx scripti o adama ulti atıyor bu hile olduğunu belli ediyor Auto R yi kapatmalısın
bende şimdi deniyorum dediğin ayarlar nedir neye yarıyor anlatabilir misin rica etsem mesela evade ve baseult bunlar tam olarak ne işe yarıyor hocamScript ilk defa oynuyorsan hazir bi config yuklemeni oneririm ardindan dikkat etmen gerek diger sey ping ayarini en dusuge cekmek ve target selector kısmından lock on select targeti tiklersen birisine sol tik attiginda etrafinda beyaz daire cikar ve ona kitlenir eger ban yemek istemiyosan k tusuna basip evade kapat ve baseult seceneginide kapat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?