ThanksWink' Alıntı:5'ci Çok Acımıştır bee
LazHayalet' Alıntı:Güzel Olmuş Tebrik Ederim ve İzleyenler Videoyu Begenmelerini ve Abone Olmalarini İstiyorum Kırmassiniz Beni
HileliCoder' Alıntı:İntroyu kim yaptı biliyormusunuz ?(Tabiikide ben )
mcc123' Alıntı:güzel olmuş abone oluyorum
mauro11' Alıntı:Süper Olmuş Kardeşim Ellerine Sağlık
Kafayı Yedi Oldugu KadarERZURUM' Alıntı:1. Yi Olduremedin
Kaptan' Alıntı:mauro11' Alıntı:Süper Olmuş Kardeşim Ellerine Sağlık
Teşekkür ederim kardeşim
Kafayı Yedi Oldugu KadarERZURUM' Alıntı:1. Yi Olduremedin
mauro11' Alıntı:Kaptan' Alıntı:Teşekkür ederim kardeşim
Kafayı Yedi Oldugu Kadar
sniper montage videoları biraz zordur bazen fail olup bazen yapabılıyon :kesme işleride yoruyor biraz : bişey sorcam adobe premire pro cs4 den anlıyormusun
Kaptan' Alıntı:mauro11' Alıntı:sniper montage videoları biraz zordur bazen fail olup bazen yapabılıyon :kesme işleride yoruyor biraz : bişey sorcam adobe premire pro cs4 den anlıyormusun
Video Editleme Konusu Yaptım Arkadaşım bu programlarıda hazırlıyacagım Yakında Ordan Bakabilirsin şimdilik
şimdilik bunu yapdım üzerine tıklayarak gidebilirsin
Adobe Premiere Pro Cs4 de bu hangısı kolayına gelırse
Kaptan' Alıntı:mauro11' Alıntı:sniper montage videoları biraz zordur bazen fail olup bazen yapabılıyon :kesme işleride yoruyor biraz : bişey sorcam adobe premire pro cs4 den anlıyormusun
Video Editleme Konusu Yaptım Arkadaşım bu programlarıda hazırlıyacagım Yakında Ordan Bakabilirsin şimdilik
Koray' Alıntı:Çok iyi olmuş intro güzelmiş
mauro11' Alıntı:Kaptan' Alıntı:Video Editleme Konusu Yaptım Arkadaşım bu programlarıda hazırlıyacagım Yakında Ordan Bakabilirsin şimdilik
kardesım bende bi sorun var video ekliyorum sonra önizleme yaparken video paşlatıyorum pausleyip duruyor kendini :! yani video olmuyor mp3 koyuyorum calıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?