nasıl yapıcam (SIFIRLADIM) (YURT DIŞI)eski ayarlara geri don
hocam zamanında annem yurt dışında redminin yeni bi telefonunu almıştı telefonu şuan kullanamıyoruz türkiyede kaydettirmekde acayip pahalıymış bilmiyorum belki IMEI yapınca olur ama kayıtta ettirmen gerek diye biliyorum ve fiyatlar acayip pahalı .nasıl yapıcam (SIFIRLADIM) (YURT DIŞI)
sen daha onceden yaptınmı?Youtebede var iyi anlatan özelden yaz vereyim reklam olmasın yasak
uzkatan IMEI Diye Bişi Varmış Güvenilir Bir Yer Biliyormusuntelefoncuya git hiç uğraşma 50tl bişe
kendin yapma şeklini bilemem ama telefoncular belli sürelere göre fiyatlarla atıyor diye biliyorumTelefonum Redmi Note 9 Telefonu Sıfırladım IMEI Gitti Tekrar Naısıl IMEI Repaır Yapabilirim
hocam bana ulaşabilir misin dc: kedileirnbabası#1005Youtebede var iyi anlatan özelden yaz vereyim reklam olmasın yasak
izmirden örnek vereyim her ilçede yerde adım başı telefoncu var her birinden farklı fiyat çıkar çoğu yazılımı kendisi atmaz çankaya olarak bilinen yazılımcıları yuvası diyebilceğimiz yerde yaptırırlar telefoncular 50 TL ye yaptırır normal vatandaş giderse 100 TL ye yaparlar. Çankayaya değilde telefoncuya giderseniz 200-300 TL fiyat verirler. Telefoncuya gitmeyip yazılımcılara gidersen tuvalet kağıdı alacak paran cebinde kalırkendin atamazsın serverdan ımei çekmen lazım, telefoncuya götür ama 300 tl civarı ödersin, bazı arkadaşlar 50-100 tl yazmış artık o paraya tuvalet kağıdı bile alamıyorsun.