Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkdaşlar Samsung S6 edge telefon kullanıyorum android 6.0.1 idi ben custom rom yükleyerek 7.0 yükselttim fakat imei gitti ne yapmam lazım (Sim kartımı kullanamıyorum kısacası)
Bazı Telefonların Güncellemesi Bittiğinde Manuel Güncelleme Yapmak Risklidir. 2015 Yılında Çıkan Telefon'a Şuanda Güncelleme Gelmeyebilir Ve Sen Manuel Güncelleme Yaptığın İçin Veya Farklı Bir Hatadan Dolayı Yazılım Atarken Imeı Silmiş Olabilirsin. En Yakın Telefon Teknik Servisine Mücaraat Etmeni Öneririm.
Dışarıda imei attırmak tehlikelidir kardeşim millete kulak asla kendini yakma eski bir telefon varsa eğer elinde kullanmadığın ama geçmişini bildiğin bir telefon onun imeini programları var telefonu rootlayarak yapabilirisin ama dediğim gibi dışarıya yaptırıp kedini tehlikeye atma.
çok geçmiş olsun o işin geri dönüşü malesef yok en sağlamı bildiğin bir telefonun eski kullandığın telefon olabilir onun imei numarasını telefona entegre edebilirsin nasıl yapılacağını telefonun modelini girip internetten arat rehberlerde nasıl yapacağını yazarlar