Satıldı Immortal 1 Yüksek MMR Hesap!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Level 20+ üstüdür kendi smurf hesabım adam gibi skin gelmediği için içine vp atmadım hileyle vs kasılmadı gayet el emeği hesaptır.

-> E-Posta ve şifre değişikliğini dilediğinizce yapabilirsiniz alan kişiye ilk maili dahil teslim edilecektir.
->
Hesap TR sunucusudur.

Ödeme Türü: IBAN / Papara

Fiyat: 500 ₺

g.PNG

Son düzenleme:
Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
hesapta skin olmadığı için pahalı geldi biraz
Eloya bakman lazım skine değil dostum yüksek mmr bir hesap maç başına 19 ila 22 arasında kp alıyor mağazama adam gibi kullanabileceğim skin gelmedi gelseydi zaten bu hesabın fiyatı 500 TL değil 1500 2000 falan olurdu bu fiyata skinli immo hesap bulamazsın.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
birşey diycem alınma ama 500 tl çok pahalı değilmi boş envanterli immo bir hesaba yani diyorum sadece ben bile yağmacılı oni pahntom bıçak felan yani operatörlü hesabı 1000 tl ye satamıyorum

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
birşey diycem alınma ama 500 tl çok pahalı değilmi boş envanterli immo bir hesaba yani diyorum sadece ben bile yağmacılı oni pahntom bıçak felan yani operatörlü hesabı 1000 tl ye satamıyorum
Boş olma sebebi konuda yazıyor ayrıca hilesiz şekilde kasılmış bir hesap yüksek mmr hesabı alan güzel skin gelince atar vpsini devam eder ve boş dia veya asc hesaplara 200 300 diyorlar benim ki gayet uygun fiyatlı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...