"IMPULSE" ve "PARAGON" Grand Theft Auto V hilelerinde hangi base kullanılıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhabalar.

Forumda bu gta menülerini çok bilen olduğunu sanmıyorum ama yinede sormak istedim son zamanlarda GTA 5 menüleri geliştiriyorum 3 menümden 2 tanesi detect oldu. 3. menünün gitmesine 1-2 gün kaldı gibi hissediyorum.

Bunun sebebi Nano42 verilen Internal bir base kullanıyor olmam, çok fazla sorunu var ve kolayca detect oluyor. BigBase gibi external base sistemleri ve bilinen internaller dışında hiç ban yemeyen Impulse ve Paragon menüleri var. Bu menülerin arayüzleri de NativeUI kullandığı için ayrıt etmek imkansız.

Bilgisi olan veya önerisi olan var mı?

(Kendi base sistemlerini kullandıklarını düşünüyorum sizin düşünceniz nedir? Ama maalesef RAC (Rockstar AC) csgo gibi direk MemoryWrite ve MemoryRead kodlarını ANINDA anlıyor. HexReading yaptıklarını düşünüp fonksiyon ve değer adlarını rastgele girip taradım, yine de ban yediriyor MemWrt ve MemRd sistemleri. Çok iyi tersine mühendislik, C++ vb.vb. bilmek gerekli ama illa ki daha kolay bir yolu olmalı...)

Bu arada Nano42, BigBaseV1, BigBaseV2 ve GTARX base sistemleri dışında.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
nano42 olması lazım

Hocam Nano42 kullanan menülerin tamamı bugün ban yedi. Sizce modifiye edilmiş bir Nano42 olabilir mi?

function ve method isimlerini, değer isimlerini her şeyi değiştirseler bile Nano42'nin temelini değiştirirlerse zaten Nano42 sayılmaz, bu arada cevabınız için teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Nano42 modifiye edilmiş versiyon var ama

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
eğer bu konuya cevap alamazsan başka açabilirsin yardımcı olacaklardır

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Nano42 Aynen Modifiyeli Araştırırsan Bulabilirim Ama Pek Önermem Ama seçim senin ve ban yiyenlere dikkat et sorun çıkarsa format gerekebilir bence.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Yalnız Base olayları biraz uğraştırıyor kafa yormak lazım yoğun şekilde

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Cevaplarınız için teşekkürler. Nano42'yi modifiye edeceğim, eğer sorunsuz bir şekilde çalışırsa forumda da yayınlayabilirim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Merhabalar.

Forumda bu gta menülerini çok bilen olduğunu sanmıyorum ama yinede sormak istedim son zamanlarda GTA 5 menüleri geliştiriyorum 3 menümden 2 tanesi detect oldu. 3. menünün gitmesine 1-2 gün kaldı gibi hissediyorum.

Bunun sebebi Nano42 verilen Internal bir base kullanıyor olmam, çok fazla sorunu var ve kolayca detect oluyor. BigBase gibi external base sistemleri ve bilinen internaller dışında hiç ban yemeyen Impulse ve Paragon menüleri var. Bu menülerin arayüzleri de NativeUI kullandığı için ayrıt etmek imkansız.

Bilgisi olan veya önerisi olan var mı?

(Kendi base sistemlerini kullandıklarını düşünüyorum sizin düşünceniz nedir? Ama maalesef RAC (Rockstar AC) csgo gibi direk MemoryWrite ve MemoryRead kodlarını ANINDA anlıyor. HexReading yaptıklarını düşünüp fonksiyon ve değer adlarını rastgele girip taradım, yine de ban yediriyor MemWrt ve MemRd sistemleri. Çok iyi tersine mühendislik, C++ vb.vb. bilmek gerekli ama illa ki daha kolay bir yolu olmalı...)

Bu arada Nano42, BigBaseV1, BigBaseV2 ve GTARX base sistemleri dışında.
nano42 lazım değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...