İmza isteyenler içeri!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
~ 𝓚 ~
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
MERHABA DOSTLARIM ETKİNLİK YAPIYORUM İMZA İHTİYACI OLANLARA İMZA YAPICAM SADECE KONUYU CEVAPLAMASI YETERLİ.
ÜYELERE BAŞKA
YETKİLİLERE BAŞKA YAPICAM.
İYİ FORUMLAR.
:exclamation:  ONAYLI ÜYE ve ÜSTÜ YETKİLERE YAPIYORUM  :exclamation:
:exclamation:  +REP VERMEYENLERE MAALESEF YAPMIYACAĞIM  :exclamation:
:exclamation:  EMEĞE SAYGI  :exclamation:

K. Atatürk
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
İstesem yapar mısın?
Eğer yaparsan zevkine göre bir imza rica ediyorum.
Kolay gelsin. :?

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
bana soyle türklükle türkçülükle bayragımız felan olsun böyle bir imza yapabılırmısın kardesım kullanabıleyım...yardımın ıcın sımdıden tesekkur eder basarılarının devamını dılerım....

~ 𝓚 ~
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
lBAGUVIXl' Alıntı:
İstesem yapar mısın?
Eğer yaparsan zevkine göre bir imza rica ediyorum.
Kolay gelsin.  :?

Buyur kardeşim.
3AYVg9.png

~ 𝓚 ~
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
gokhan72' Alıntı:
bana soyle türklükle türkçülükle bayragımız felan olsun böyle bir imza yapabılırmısın kardesım kullanabıleyım...yardımın ıcın sımdıden tesekkur eder basarılarının devamını dılerım....

Buyur kardeşim,
5YMvlA.png

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
HileliCoder' Alıntı:
gokhan72' Alıntı:

Buyur kardeşim,
5YMvlA.png

tesekkur ederım kardesım sağolasın kopyala yapıstırla halledebılırız sanırım yada ımzada nasıl gosterebılırım bu konudada bana yardımcı olabılırmısın vıdeo gıbı bırsey ıstıyor ımzada bu resmı nasıl gosterebılırım sımdıden cok tesekkur ederım emegıne yuregıne sana sağlık versın yaradan saygılar

~ 𝓚 ~
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
gokhan72' Alıntı:
HileliCoder' Alıntı:
gokhan72' Alıntı:

Buyur kardeşim,
5YMvlA.png

tesekkur ederım kardesım sağolasın kopyala yapıstırla halledebılırız sanırım yada ımzada nasıl gosterebılırım bu konudada bana yardımcı olabılırmısın vıdeo gıbı bırsey ıstıyor ımzada bu resmı nasıl gosterebılırım sımdıden cok tesekkur ederım emegıne yuregıne sana sağlık versın yaradan saygılar

Kardeşim ayarlara gir imzaya tıkla ordan aşağı in fotoğraf koyma yeri olacak resim ekle yazıcak fareyi üstüne getirdiğinde.

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
HileliCoder' Alıntı:
gokhan72' Alıntı:
HileliCoder' Alıntı:
gokhan72' Alıntı:

Buyur kardeşim,
5YMvlA.png

Kardeşim ayarlara gir imzaya tıkla ordan aşağı in fotoğraf koyma yeri olacak resim ekle yazıcak fareyi üstüne getirdiğinde.

anladım cok tesekkur ederım cok sağolasın....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...