- Yasaklandı
Banlı Üye
İmza Ve Pp Yapabilicek Var Mı PP Yi Heryerde Kullanıcam Gif Tarzı Olursa Sevinirim Ve Reklamını Yapıcam Yapan Kişinin
GIF'da Ne Kullanmamı İstersin Sadece Nickin mi?İmza Ve Pp Yapabilicek Var Mı PP Yi Heryerde Kullanıcam Gif Tarzı Olursa Sevinirim Ve onay sistemiını Yapıcam Yapan Kişinin
Kafana Göre Bro Güzel Birşeyler Çıkarırsan Hertürlü yerde destek sağlarımGIF'da Ne Kullanmamı İstersin Sadece Nickin mi?
Kusura Bakma Dostum, Kullanacağım Program Sürekli Hata Veriyor ve Nedenini Bilmiyorum. Şuan da Yapamam Ne Zaman Düzelir Hiçbir Fikrim Yok.Kafana Göre Bro Güzel Birşeyler Çıkarırsan Hertürlü yerde destek sağlarımMesela 2Pac Sözüyle bir gif olabilir
Düşünmen Yeter YinedeKusura Bakma Dostum, Kullanacağım Program Sürekli Hata Veriyor ve Nedenini Bilmiyorum. Şuan da Yapamam Ne Zaman Düzelir Hiçbir Fikrim Yok.
Şu anki imza gif imin üstüne demon samurai yazacağım o kadarNasıl bir gif olmasını istiyorsun açar mısın biraz
Renk:Turkuaz Tupac Konulu Olursa SevinirimProfil Resmi:
Renk:
Sosyal Medya Urleri(İmzamda Bulunan Hesaplardan Atabilirsin Sitede Link Gönderimi Yasak):
Bekliyorum.
+rep kalsınRenk:Turkuaz Tupac Konulu Olursa Sevinirim
Sosyal Medya Urleri(İmzamda Bulunan Hesaplardan Atabilirsin Sitede Link Gönderimi Yasak)iscord:
Steam: bycbaris32
Sağol Arka Plan Biraz Kötü Olmuş Ama Emek Var Saygı
arkaplan derken nasıl kötü yaniSağol Arka Plan Biraz Kötü Olmuş Ama Emek Var Saygı