- Konuyu başlatan
hackerSahti' Alıntı:hadi beklemekten çatladım ?
BatuhanYayla' Alıntı:imza istiyorum![]()
Baranı' Alıntı:+1 Rep Adamsın Simdiden Tsk
Kusura bakma gıf olmuyocafercan3333' Alıntı:Banada yaparsan çok güzel olur ama gif şeklinde yani hareketli olsa olurmu get rekt fln yazsa yanında ?
Wolfhelper' Alıntı:İmza İstiyorum![]()
10 konu ve 25 yorumun olduğu zaman onaylı üye olacaksın o zaman ayarlar kısmından aşağıdaki resmi koyabilirsinBahri54' Alıntı:Bana olurmu olursa yaparmısın?
ÜzgünBirey' Alıntı:yes of course saol bebeğim :=) diğerleride faydalansın diye \\Güncel ++
Chromo' Alıntı:ÜzgünBirey' Alıntı:yes of course saol bebeğim :=) diğerleride faydalansın diye \\Güncel ++![]()
hepsini kullanıcamChromo' Alıntı:![]()
Buda ikincisi
330x122 boyutunda bir resim atarsan onun üstüne ismini falan yazıp vericemdword01' Alıntı:banada yaparmısın kardesim repimi verdim![]()
Önemli değilÜzgünBirey' Alıntı:3x imza xD çok saol![]()
Chromo' Alıntı:330x122 boyutunda bir resim atarsan onun üstüne ismini falan yazıp vericemdword01' Alıntı:banada yaparmısın kardesim repimi verdim![]()
Önemli değilÜzgünBirey' Alıntı:3x imza xD çok saol![]()
![]()
![]()
Chromo' Alıntı:Evet istediğin resmin üzerine yapıcağım fakat boyutu 330x122 olması gerekiyor yani aynı facebook kapak fotoğrafıyla aynı boyutta olması lazım bunu da öylesine yaptım beğendin mi(onaylı üye yazmasının sebebi onaylı üye olunca kullanacağın için yazdım)
![]()