ınaccessible boot device windows 10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI

Aldığım hata bu gelişmis seçeneklere giremiyorum PC Windows 10 Asus model anakart Asus bios 2006 biosudur PC açılırken shifte basıyorum fakat geldtirici seçenek gelmiyo 3 kere kapstiyom sciyon devlarca yaptım onsrma moduna filan girmedi yardim edin çözemedim

Khan
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Bazı Asus anakartlarında BIOS'a giriş için farklı bir tuş kombinasyonu gerekebilir. Genellikle F2, F10, F12 veya Del tuşları gibi tuşları deneyin. Ayrıca, bazı durumlarda Esc veya Enter tuşları da işe yarayabilir. Kullanıcı kılavuzunuzu kontrol edin veya Asus'un web sitesinde anakartınızın belgelerine bakın.

BIOS ekranına girmek için uygun tuşa hızlıca ve ardışık olarak basmakta işinize yarayabilir

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Sistemsel veya donanımsal olabilir bu sorun. Diskinle alakalı bir sorun bu. Öncelikle Bios ayarlarından boot seçeneği eğer UEFİ ise Legacy yap, Legacy ise uefi yap kaydedip çık ve sistem açılıyormu dene. Eğer olmazsa baştan format at. Format sonrası hâlâ aynı mavi ekran sorunuyla karşılaşıyorsan diskinde donanımsal bir sorun vardır.

Ayrıca Fast Boot açıksa bilgisayarın başlangıcında Del ya da F2 gibi tuşlarla Bios'a giremezsin. Mecburen sürekli yeniden başlatıp onarıma düşürmeye çalışman gerekiyor.

Üye
2 HİZMET YILI
Bazı Asus anakartlarında BIOS'a giriş için farklı bir tuş kombinasyonu gerekebilir. Genellikle F2, F10, F12 veya Del tuşları gibi tuşları deneyin. Ayrıca, bazı durumlarda Esc veya Enter tuşları da işe yarayabilir. Kullanıcı kılavuzunuzu kontrol edin veya Asus'un web sitesinde anakartınızın belgelerine bakın.

BIOS ekranına girmek için uygun tuşa hızlıca ve ardışık olarak basmakta işinize yarayabilir
Kral şimdi ramlari soktum taktim ekrana görüntü gelmiyor Ramin us tık takınca tık ediyor takılıyor alt tarafı girmiyor ama ram simetrik duruyo önceden bolemidi hatırlamıyom PC çalisiyo görüntü yook ramlari soktum açtım yine yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...