inanmıyacaksınız amma anlatıcam hemde tavsiye alıcam lütfen okuyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Logitech al reis 7.1

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Vay be böyle delikanlılar kaldımı bende 15 yaşımdayken pide kuyruğunda 100 tl bulmuştum o parayla 3 arkadaşımla aqua parka gitmiştim günahı paylaştırmıştım tek başına yemek haram
Hocam peki mevcut günah 3 e mi bölündü yoksa hepiniz 1x günah işleyip günah 3x' emi çıktı

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Şansin ardından şansızlık gelir dikkat et

Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Web Yazılımı Ve Ağ Güvenliği
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
logitech g432 al rahatına bak bendde var baya ıyı kulaklık

Work is lie Money is real
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
arkdaşlar dün maşım yattı işte gittim bankaya çektim parayı sonra işte 2ve 3 fatur ödedim bizim evin önunde park var ama kumlu genelde evli çocugu olan geliyor neyse işte gidiyom ya ayağım bişeye takıldı dedim 1 tl dir bu çikulatayı severim yaw gidiyim bi çukulata alıyım dedim yaw telefonun flaşını bi açtım tek taş yalnız nasıl sevimiyom gittim karakola verdim haram çünkü akşaö düşündüm benim şansım geri döndü en son tüm şansımı gardiyanlık kazanarak harcadım dedim şan döndü yarın gideyim kumar oynayın dedim şans varken gittim 100 tl ye girdim kumara 400 tl kazandım buyuk ihtimalle yarın olecem allah korusun ama neyse 100 tl kumara gitti bana kaldı 300 tl diyomki delilik yapıyım 300 tl ye kulaklık alıyım sadete geliyom

(şimdi beyler bana 300 tl alınacak en iyi kulaklıpı soyleyin en iyisini 7.1 olan 300 tl ye en iyisini soyleyin)
kardeşim önce yaptığın hareket için tebrik ederim ama alicağın kulaklığın ne kadar ömrü olur bilemem

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
haydan gelen huya gidiyor desene kardeşim :D steelseries arctic 3 vardı 7.1 güzel kulaklık incelemeni tavsiye ederim.

QQS

Yaşa pislikler gibi
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
8 HİZMET YILI
arkdaşlar dün maşım yattı işte gittim bankaya çektim parayı sonra işte 2ve 3 fatur ödedim bizim evin önunde park var ama kumlu genelde evli çocugu olan geliyor neyse işte gidiyom ya ayağım bişeye takıldı dedim 1 tl dir bu çikulatayı severim yaw gidiyim bi çukulata alıyım dedim yaw telefonun flaşını bi açtım tek taş yalnız nasıl sevimiyom gittim karakola verdim haram çünkü akşaö düşündüm benim şansım geri döndü en son tüm şansımı gardiyanlık kazanarak harcadım dedim şan döndü yarın gideyim kumar oynayın dedim şans varken gittim 100 tl ye girdim kumara 400 tl kazandım buyuk ihtimalle yarın olecem allah korusun ama neyse 100 tl kumara gitti bana kaldı 300 tl diyomki delilik yapıyım 300 tl ye kulaklık alıyım sadete geliyom

(şimdi beyler bana 300 tl alınacak en iyi kulaklıpı soyleyin en iyisini 7.1 olan 300 tl ye en iyisini soyleyin)
Kanka haram para değıtılır ezilir uzun süreli birşey alma

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
steelseries logitech rampage felan bakabilirsin kanka

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI

Tek taşı ben bulsam varyaaaaa ...... ve de o tektaşı ben kaybettim bana vermeliydin :D

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Bu fiyata bundan daha iyisini bulana istediği kulaklığı ben alıcam :)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
steel series siberia v2 almanı öneririm

DERT EHLİNE DERMAN YİNE DERDİNDEDİR
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
steelseries kulaklıklara bakabilirisn yada hyperx

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
youtubede kulaklık önerileri yapıyorlar bro bence ordan baksan daha iyi olabilir :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Luna diye bi kulaklık var dostum biraz araştırmıştım ve olumlu yanıtlar aldım düşünebilirsin
Post automatically merged:

ayrıca tektaşı haram diye verip kumar oynaman beni benden aldı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...