Çözüldü İndirdiğim dosyalar crdownload olarak gözüküyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
edge'den dosya indirdimi böyle bir sorun oluyor dosya iniyor ama diğerleri ne anlamadım

1659636128732.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
sorunu brave tarayıcısana geçerek çözdüm

1. Çözüm Olarak
  2. Çalıştır iletişim kutusunu çağırmak için Windows key + R tuşlarına basın .
  3. Çalıştır iletişim kutusuna yazın inetcpl.cpl ve Enter'a basarak İnternet Özellikleri(Properties) penceresini açın .
  4. İnternet Özellikleri(Internet Properties) penceresinde , Güvenlik(Security) sekmesini seçin, İnternet'i(Internet) (mavi küre simgesi) seçin ve Özel düzey(Custom level) öğesine tıklayın .
  5. Ardından, Güvenlik Ayarları(Security Settings) penceresinde aşağı kaydırın ve Çeşitli(Miscellaneous) bölümüne gidin.
  6. (Scroll)Daha fazla aşağı kaydırın ve Uygulamaları ve güvenli olmayan dosyaları...
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
İndirme ayarlarından her indirmede ne yapılacağını sor u işaretle, indirme başladığında tehlikeli dosyayı saklı tut a bas

Üye
3 HİZMET YILI
ya opera kullanıyordum valorantta altta attımı pc donuyordu ondan sonra buna geçtim artık valorant'ta yine donmaya başladı.

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
  1. Çözüm Olarak
  3. Çalıştır iletişim kutusuna yazın inetcpl.cpl ve Enter'a basarak İnternet Özellikleri(Properties) penceresini açın .
  4. İnternet Özellikleri(Internet Properties) penceresinde , Güvenlik(Security) sekmesini seçin, İnternet'i(Internet) (mavi küre simgesi) seçin ve Özel düzey(Custom level) öğesine tıklayın .
  5. Ardından, Güvenlik Ayarları(Security Settings) penceresinde aşağı kaydırın ve Çeşitli(Miscellaneous) bölümüne gidin.
  6. (Scroll)Daha fazla aşağı kaydırın ve Uygulamaları ve güvenli olmayan dosyaları başlatma(Launching applications and unsafe files) bölümünü bulun . Devre dışı bırakılmış durumda olmalıdır.
  7. Şimdi, Sor (önerilen)(Prompt (recommended)) seçeneğinin yanındaki radyo düğmesine tıklayın .
  8. Değişiklikleri kaydetmek ve çıkmak için Tamam'a(OK) tıklayın .
  9. Windows 10 cihazınızı yeniden başlatın.
Bu kadar! Artık Failed – Blocked download hatasıyla(Failed – Blocked download error) karşılaşmadan tercih ettiğiniz tarayıcıyı kullanarak dosyaları indirebilirsiniz .

Üye
3 HİZMET YILI

1. Çözüm Olarak
  6. (Scroll)Daha fazla aşağı kaydırın ve Uygulamaları ve güvenli olmayan dosyaları başlatma(Launching applications and unsafe files) bölümünü bulun . Devre dışı bırakılmış durumda olmalıdır.
  7. Şimdi, Sor (önerilen)(Prompt (recommended)) seçeneğinin yanındaki radyo düğmesine tıklayın .
  8. Değişiklikleri kaydetmek ve çıkmak için Tamam'a(OK) tıklayın .
  9. Windows 10 cihazınızı yeniden başlatın.
Bu kadar! Artık Failed – Blocked download hatasıyla(Failed – Blocked download error) karşılaşmadan tercih ettiğiniz tarayıcıyı kullanarak dosyaları indirebilirsiniz .
yine de teşekkürler

Çözüm
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI

yine de teşekkürler
sunduğum çözüm genel bir çözüm yani geçtiğin tarayıcıda da sorun olduğun da yine bu sunduğum çözümü uygulayacağına inanıyorum ayrıyeten tarayıcı değiştireceksen bunun için konu açmaya gerek yok diye düşünüyorum

Üye
3 HİZMET YILI
sunduğum çözüm genel bir çözüm yani geçtiğin tarayıcıda da sorun olduğun da yine bu sunduğum çözümü uygulayacağına inanıyorum ayrıyeten tarayıcı değiştireceksen bunun için konu açmaya gerek yok diye düşünüyorum
zaten onun için açmadım konuyu dediğini yaptım yine olmadı yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...