İndirdiğim oyundan sonra ısınma ve yüksek derece sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Lütfen konu hakkında bilgisi olmayanlar yazmasın kesin bilgileri olanlar ne olabileceğini bilenler yazarsa sevinirim

Anlatıyorum yeni bir oyun çıkmıştı ve oyunu oynamak için indirdim (Marvels Spiderman) oyunu indirdikten sonra RTX açıp oynamaya başladım Msi afterburnerde 55 derece iken birden 123 dereceye çıktı . Bilgisayarı kapattım 1 dakika bekledim açtım 110 derece falandı azalaıyordu kapattım bilgisayarı tekrar. Bilgisayarı koklamaya başladım ve yanık kokusu geldi 2 3 dakika sonra koku gitti. İnce**** bayiliğini aradım 18.00 ı geçtiği için cevap vermediler. Rastgele bir bilgisayarcıyı aradım bana bilgisayarı açmamamı bilgisayarı getirmemi onun bakacağını söyledi. Ne yapabilirim

Lütfen bilgisayar hakkında bilgili kişiler okusun ve doğru cevaplar yazmaya özen göstersin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
icini temizle muhtemelen bir parcasi yandi dusunuyorum ki ana kart veya ekran karti sistemi cok zorluyor muhtemelen pc bi temizle pcyi bakimini duzenli yap yanan parcayi deistir bide pcye cok yuklenme sorun cozulur

Üye
3 HİZMET YILI
bilgisayarın her parçası çok pahalı sıkıntı olan o
Post automatically merged:

peki hiçbirşey yanmamış olabilirmi böyle güzel güzel devam edebilir mi garantiye göndericem kabul ederler mi
Post automatically merged:

icini temizle muhtemelen bir parcasi yandi dusunuyorum ki ana kart veya ekran karti sistemi cok zorluyor muhtemelen pc bi temizle pcyi bakimini duzenli yap yanan parcayi deistir bide pcye cok yuklenme sorun cozulur
garantide bazen kullanıcı hatası vb diyorlar onun için şey ediyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Pcni temizle tozları falan işlemcine termal macun yenilemeyi unutma hava sirkilasyonu iyi sağlanıyor mu ona bak bu sıcaklarda yeterli soğtuma yoksa pcde sorunlar olablir merak etme yanık bişey yoktur çok ısındığı için normal o koku

Üye
3 HİZMET YILI
Pcni temizle tozları falan işlemcine termal macun yenilemeyi unutma hava sirkilasyonu iyi sağlanıyor mu ona bak bu sıcaklarda yeterli soğtuma yoksa pcde sorunlar olablir merak etme yanık bişey yoktur çok ısındığı için normal o koku
şöyle birşey var 55 derece idi bir anda 123 e çıktı

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Bahsi geçen oyuın için; Kulanılacak cihazın (Pc) sistem gereksinimleri minimum bu düzeyde olması gerekiyor .
  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir.
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit.
  • İşlemci: Intel Core i5-4670, 3.4 Ghz yada AMD Ryzen5 1600, 3.2 Ghz. ve üstü şeklinde
  • Bellek: 16 GB RAM.
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1060 6GB yada AMD Radeon RX 580 8GB. ve üstü şeklinde
  • DirectX: Sürüm 12.
  • Depolama: 75 GB kullanılabilir alan.
  • Güç seçenekleriyle alakalı olarak Hız aşırtma (overclock) şeklinde gelişen bir durum yaşanmış ve sisteminiz yeterli gelmediği için ana kart üzerinde yanan devreler ve parçalar olmuş olabilir. Cihazı İyi bir teknik servise göstermenizde yarar var.
  • Bu ve benzeri oyunlarda Sistemin çok güçlü olması gerekir aksi halde cihazınızı çöpe atmak zorunda kalırsınız.

Cloud Rocket
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
No aliexpress tem uma GPU GTX 550 TI ela tem 8gb de ram e quase nada, roda tudo quanto é jogo.
Vale a pena comprar hein

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
cok zorluyordur sistemini eger sistem guzelse btc mine veya eskimis yapacak bisi yok dikkatli ol pcye iyi bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...