3 Mar 2019 #1 razor5561 R Üye Katılım 9 Ocak 2017 Mesajlar 11 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI Gerek bu siteden gerek çoğu siteden indirdiğim her şey word ile açılıyor yardım ederseniz sevinirim. Teşekkür Ederim.
Gerek bu siteden gerek çoğu siteden indirdiğim her şey word ile açılıyor yardım ederseniz sevinirim. Teşekkür Ederim.
3 Mar 2019 #2 scytheppp S Onaylı Üye Katılım 11 Mar 2018 Mesajlar 111 Çözümler 2 Tepki puanı 8 Ödüller 8 8 HİZMET YILI Sağ klik atıp, birlikte açtan başka bir program denersen olabilir. Oyla 0 Olumsuz oyla
3 Mar 2019 Konuyu başlatan #3 razor5561 R Üye Katılım 9 Ocak 2017 Mesajlar 11 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI scytheppp' Alıntı: Sağ klik atıp, birlikte açtan başka bir program denersen olabilir. Genişletmek için tıklayın ... hayır olmuyor dosya gezgini ile açıcam dosyayı burdan ındırdım pubg dwor hack ama word ıle acıyor dosya gezgını ıle acması gerekıyor bırlıkte ac dıyınce dosya gezgını cıkmıyor. Oyla 0 Olumsuz oyla
scytheppp' Alıntı: Sağ klik atıp, birlikte açtan başka bir program denersen olabilir. Genişletmek için tıklayın ... hayır olmuyor dosya gezgini ile açıcam dosyayı burdan ındırdım pubg dwor hack ama word ıle acıyor dosya gezgını ıle acması gerekıyor bırlıkte ac dıyınce dosya gezgını cıkmıyor.