27 ınch 144 hz daha ne olsun fiyatıda senlikGamePower 27'' GPF27RGB144 Flat RGB 1ms 144Hz
Buda burada dursun 27" bakanlara referans olabilir
Bu monitörün fiyatı 1000 tl değil bu monitörün paneli çok sağlam diğer panellerle karıştırmayın.1.600 fazla para degilmi heleki doların 7 oldugu günlerde bence dolar düşene kadar almayın fiyatı 1.000 olan monitörleri 1.600 almak saçma
Wiew sonic daha iyi digilmi piyasadaki mönitörlerden?Bu monitörün fiyatı 1000 tl değil bu monitörün paneli çok sağlam diğer panellerle karıştırmayın.
VA Panel bu bana göre VA Panel herzaman iyidirWiew sonic daha iyi digilmi piyasadaki mönitörlerden?
Dolar düşssün dedin kadar varsa alıcam saygılar teşekkürlerVA Panel bu bana göre VA Panel herzaman iyidir
Malesef dolar çok bozdu işi dolar 5 tl olmuş dediğimiz zamanlar iyi zamanlarımızmış demek ki direk 7 oldu fakat indirimler az da olsa kurtarıyor olayıDolar Çok Arttı Bu Zamanda Bir Şey Almam Monitör Almak İsteyen İyi Bir Monitör
27" almadan önce çok mu büyük olur, rahatız eder mi diye korkmuştum. Büyük ekranda oynamak daha güzel geldi. Film, dizi izlerken de iyi oluyor.144 hz oldun 22 ınc yeterlı dostum benım monıtor oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?