Uzman Üye
anlaşıldı hocam olursa haber verirsinorda yazdığım gibi 9 ile 11 arası oluyor şimdi allaha şükür düzeldi yarın da 9 gibi burda olursan tüm istediğin ssleri sana atabilirim ve telefonla da kontrol etmiştim yine aynı şekildeydi
knkm istersen bi müşteri temsilcisini araMerhabalar direkt konuya gireceğim çok değişik bi şekilde indirme hızım kadar ping alıyorum superonline fiber kullanıcısıyım ve müşteri hizmetlerini aradım hatanın çözüldüğünü söylüyolar maalesef çözülmedi ama hep akşam gece 21.00 ile 22.00-23.00 arasında böyle oluyor indirme hızım kadar ping alıyorum bunun çözümü nedir ilk defa böyle bir hata alıyorum lütfen bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim normalde video kaydı almıştım atılmadığı için videodan ssler koyacağım
Post automatically merged:
çok uzun bi süre gibi gelmeyebilir ama gerçekten paramın hakkını almak istiyorum
Modemi resetledinmi hocam !Merhabalar direkt konuya gireceğim çok değişik bi şekilde indirme hızım kadar ping alıyorum superonline fiber kullanıcısıyım ve müşteri hizmetlerini aradım hatanın çözüldüğünü söylüyolar maalesef çözülmedi ama hep akşam gece 21.00 ile 22.00-23.00 arasında böyle oluyor indirme hızım kadar ping alıyorum bunun çözümü nedir ilk defa böyle bir hata alıyorum lütfen bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim normalde video kaydı almıştım atılmadığı için videodan ssler koyacağım
Post automatically merged:
çok uzun bi süre gibi gelmeyebilir ama gerçekten paramın hakkını almak istiyorum
ping tekrardan fırladı bu saatlerde eğer görmek istersen dc adımı buraya bırakıyorum ekran açıp istediğin her şeyi gösterebilirim 'zynoa#2337anlaşıldı hocam olursa haber verirsin
tamam atıyorum bugün işim var yarın müsaitmisin?ping tekrardan fırladı bu saatlerde eğer görmek istersen dc adımı buraya bırakıyorum ekran açıp istediğin her şeyi gösterebilirim 'zynoa#2337
müsaitim 'zynoa#2337 adım bu bi kaç saat sonra ping çıkmaya başlar açarım yayıntamam atıyorum bugün işim var yarın müsaitmisin?
yok be ethernet cat 6 zaten internete sadece ben bağlanıyorumEthernet kablosu kullanmayı deneyebilirsin, bu arada akşam çıkıyor dediğine göre internete giren sayısı fazlalaştığı için böyle birşey oluyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?