İndirme hızım kadar ping alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Merhabalar direkt konuya gireceğim çok değişik bi şekilde indirme hızım kadar ping alıyorum superonline fiber kullanıcısıyım ve müşteri hizmetlerini aradım hatanın çözüldüğünü söylüyolar maalesef çözülmedi ama hep akşam gece 21.00 ile 22.00-23.00 arasında böyle oluyor indirme hızım kadar ping alıyorum bunun çözümü nedir ilk defa böyle bir hata alıyorum lütfen bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim normalde video kaydı almıştım atılmadığı için videodan ssler koyacağım
Post automatically merged:

çok uzun bi süre gibi gelmeyebilir ama gerçekten paramın hakkını almak istiyorum
İndirme hızı ile ping arasında bir bağlantı yok

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
Merhaba MehmetTR987,

TürkTelekom Türkiye'de en iyi servis sağlayacısıdır. Nedeni altyapının bizzat onlara ait olmasıdır. Bunun sebebi gayet basit, şebekenizde çok aşırı yüklenme mevcut. Muhtemelen akşamları herkes evde olunca şebeke ağırlaşıyor. Bant genişliği servis sağlayıcınız tarafından genişletilebilir. Bölgenizdeki internet şebekesinden kaynaklı olup, sizin yapabileceğiniz birşey bulunmamaktadır. Servis sağlayıcınız problemi çözene kadar bekleyiniz. TTNET bu konuda gerçekten hızlıdır.

İyi Eğlenceler.
ttneti çogu kısı karalar ama 0 problem yaşadım gpon internet kullandım 0 sıkıntı yani hiç kesilmedi tam hız upload biraz dusuk o kadar

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
kral galiba düzelmiş helal nası yaptığının taktik varmı bende upload sıkıntı oluyor buna benzer

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhabalar direkt konuya gireceğim çok değişik bi şekilde indirme hızım kadar ping alıyorum superonline fiber kullanıcısıyım ve müşteri hizmetlerini aradım hatanın çözüldüğünü söylüyolar maalesef çözülmedi ama hep akşam gece 21.00 ile 22.00-23.00 arasında böyle oluyor indirme hızım kadar ping alıyorum bunun çözümü nedir ilk defa böyle bir hata alıyorum lütfen bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim normalde video kaydı almıştım atılmadığı için videodan ssler koyacağım
Post automatically merged:

çok uzun bi süre gibi gelmeyebilir ama gerçekten paramın hakkını almak istiyorum
Knk böyle sorunlarda direk müşteri hizmetleriyle görüşme yapmalısın aksi taktirde kolay kolay düzelmiyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
İnternet teknik servisini bi ara görüş knk başka olacak çaresi yok yani en güveniliri teknikle konusmak

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ping konusuyla en cok bogusanlatdan biriydim. Taki turknet e gecene kadar. Turknet e gectim ve Keenetic omni kn2011 modemi satin aldim. Wifi degil ethernet ile baglaniyorum istanbul sunucusuna baglandigimda 16 sabit izmir 8 sabit pingim var artik her sey o kadar guzel ki. Tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...